Atomic Blonde · Agenta sub acoperire (2017)

Cronici Filme
7.5

Bun

Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Senzuală și letală în același timp, Charlize Theron se reinventează din nou și surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acțiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din țară, din 4 august.

Cucerită de scenariu, actrița s-a dedicat proiectului în urmă cu cinci ani ca producător. După o performanță remarcabilă în „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotărâtă să se autodepășească și să interpreteze rolul principal de super spioană cu sânge rece, gata de orice pentru a supraviețui. „Mi-a plăcut atmosfera ca în Vestul Sălbatic. Ai parte de o confruntare epică între cei mai buni spioni germani, americani, britanici și francezi. Secretele, mita, șantajul și violența erau la ordinea zilei pentru ei în vremea Războiului Rece.”, argumentează Charlize.

Având la bază romanul grafic „The Coldest City”, actrița interpretează rolul unei letale asasine MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranță națională.

Cel mai de preț agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton își etalează toate atuurile de spion și apelează în egală măsură la senzualitate și brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viață. Singură într-un oraș dominat de haos chiar înainte de căderea Zidului, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în țară un dosar clasificat extrem de important.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” a beneficiat de un eveniment de lansare dedicat, marți seara, la Grand Cinema & More. Înainte de vizionarea filmului în avanpremieră, vedetele și jurnaliștii s-au răcorit cu limonadă și înghețată artizanală. Artista Roton, Delia Rus, a preluat rolul de blondă atomică și, alături de trupa sa, a încântat publicul din cinematograf cu cele mai cunoscute piese de pe coloana sonoră a filmului. Concertul live a inclus piese clasice ca: „Personal Jesus” – Depeche Mode, „Under Pressure” – David Bowie & Queen sau „99 Luftballons” – Nena.

Printre vedetele care s-au alăturat misiunii agentei marți seara s-au numărat: Lora și Ionuț Ghenu, Adelina Pestrițu, Kamara și Andrei de la Alb-Negru, Dan Cruceru și Cristina Pocora, Daniel Nițoiu și soția lui, Marina Neagu.

Un cocktail savuros de acțiune pură, senzualitate dezarmantă și ritm amețitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”) și are premiera în cinematografele din România, începând cu 4 august.

Trailerul filmului poate fi urmărit aici:

Mai multe informații despre film și evenimentul de lansare puteți găsi accesândFacebook/AtomicBlondeRomania.

Repezită și ușor zăpăcită, reușește să se rănească chiar și atunci când nimic nu pare să-i dea ocazia. Este o fire sensibilă și poate, chiar naivă. Apreciază replicile ironice pentru că și ea are tendința să le folosească. Cel mai mult îi plac ciocolata și jeleurile, dar nu refuză nimic ce intră la categoria dulce. Preferă filmele, serialele și cărțile când vine vorba de a-și petrece timpul liber. Învățată cu muntele de mică, drumețiile sunt pentru ea o vacanță reușită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Show Buttons
Hide Buttons

Powered by watch naruto shippuden watch one piece watch one punch man online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader