Sărci

Mitul zânelor de la dușuri

30 Iulie 2014 ⋅

(sursă foto: giphy.com)

Am avut o tresǎrire de încântare când am vǎzut cǎ dușurile din mǎrețul Grozǎvești D beneficiazǎ de gǎuri de aerisire.  Ce bine, mi-am zis, n-o sǎ mǎ ofilesc de la aburi. Da’ dupǎ ce mi-au mai pâlpâit puțin beculețele, mi-am dat seama cǎ oamenii bine intenționați care au fǎcut gǎurile alea acolo nu le-au fǎcut ca sǎ nu mǎ sufoc eu, ci ca sǎ vadǎ pǎsǎrele ciripind voioase, cum au vǎzut ei în filmele pe care le stocheazǎ în cantitǎți industriale în laptop. Laptop care, fie vorba între noi, ar trebui ars la moartea lor, ca sǎ îndepǎrteze spiritele femeilor exploatate de industria de ,,specialitate”, dar și pentru cǎ altfel n-ai putea sǎ scoți niciodatǎ materia cleioasǎ dintre taste.

               

                Bǎieți, dragii mei, creaturi fǎurite din spuma...mǎrii, voi, sirene cu 3 picioare! Sǎ lǎmurim problema asta, cǎ ați ajuns pânǎ la dooj’ de ani și tot mai credeți  cǎ fetele lasǎ panseluțe și sclipici în vasul de WC.

 

                Fetele nu se spalǎ cum credeți voi cǎ se spalǎ. Dragile de ele chiar trǎiesc în exact aceeași lume ca voi, unde praful ți se lipește de piele, unde fumul îți împute pǎrul, ba chiar transpirǎ. Ȋmi pare rǎu, n-am vrut sǎ fiu așa durǎ. V-am luat prea tare? Știu cǎ ultima nu vi se pare deloc plauzibilǎ, dar, în calitate de om care a fost cândva un copil supraponderal și care acum e fatǎ (nu cǎ la început eram altceva, dar e mai greu sǎ deduci genul cuiva, când îți stau 3 straturi de grǎsime în cale), va trebui sǎ vǎ cer sǎ mǎ credeți pe cuvânt.

 

                Din ce-am mai aflat și eu din stânga, dreapta, mulți dintre voi, bǎrbații-sirenǎ, își imagineazǎ cǎ la dușurile alea de câte 40 de minute, fetele nu fac decât sǎ își facǎ turbane din spumǎ în pǎr, zâmbitoare ca niște flori, și sǎ se spele/mângâie îndelung pe sâni, în timp ce gem a plǎcere. Cruda realitate e alta. N-o sǎ vǎ dau detalii tehnice inutile, doar o sǎ menționez cǎ probabil fetele sar peste pasul în care se întrec cu colega din cabina de lângǎ sǎ vadǎ cine dǎ cea mai zgomotoasǎ bǎșinǎ, ca dupǎ aia sǎ se hǎhǎie în propria putoare. Deși bǎnuiesc cǎ-i mai bine în putoarea ta decât în a altuia. Și poate eu trǎiesc într-o minciunǎ. Sǎ mǎ contrazicǎ cineva, dacǎ-i cazul.

               

                Tot ce o sǎ vedeți prin gǎurelele alea plasate strategic la nivelul ochiului de jos o sǎ vǎ facǎ sǎ vǎ doriți sǎ nu fi ieșit vreodatǎ din coconul de cremǎ de mâini și filme porno din siguranța camerei voastre. Nu se întâmplǎ nimic plǎcut acolo. Ȋn orice caz, nimic din ce n-ați vedea într-o carte de anatomie sau într-un filmuleț educativ de pe net. Și știm deja cǎ filmulețele educative nu sunt sexy.

 

                Singura situație în care fetele chiar fac duș cum credeți voi e când le sunt iubiții prin preajmǎ și sperǎ sǎ-i ademeneascǎ înǎuntru sau distinșii domni le însoțesc deja în cabina de duș. Nu știu câte cupluri se încumetǎ la îndeletniciri de-astea în cǎmin, dar permiteți-mi sǎ-mi scos pǎlǎria în fața ǎlora care o fac. Revenind la situația aia rarǎ, fiți siguri cǎ dușul în care ele vǎ lasǎ sǎ le dați cu tone de gel de duș pe piept și spate a fost mai mult ca sigur precedat de un duș adevǎrat, în care fetele chiar s-au spǎlat bine și acuma-s proaspete ca scoase din cutie.

 

                Pentru alte visuri pe care vreți sǎ vi le spulber, vǎ stau la dispoziție.