Sărci

Cum te porți cu o fată la ciclu Ghid de supraviețuire

24 Ianuarie 2015 ⋅

Nu înțelegi prea clar ce se întâmplă, dar știi că, într-un fel sau altul, se lasă cu sânge. Și pentru că viața reală n-are subtitrări sau info box ca YouTube, dă-mi voie să te ajut.


1. Nu vorbi cu ea DECÂT DACĂ ți se adresează prima (caz în care să te ferească cerurile să întârzii vreo secundă cu răspunsul) sau dacă are nevoie să simtă că o iubești și o prețuiești și vrea să vorbești cu ea. Bineînțeles, fără să fie nevoie să-ți spună că vrea să audă lucrurile astea, pentru că atunci nu se mai pune (la fel, dacă îți reproșează că nu îi cumperi flori și apoi îi cumperi flori, e degeaba, pentru că a fost nevoie să-ți zică). Deci cum știi că vrea să vorbești cu ea? That’s the trick, you don’t. Baftă.

2. Cio-co-la-tă. Sau murături. Sau ciocolată cu murături sau orice îi poftește ei inimioara. Self-explanatory.

3. Mai mult decât de obicei, dacă îi e foame sau e obosită, cel mai probabil se lasă cu lacrimi. Fii gata s-o consolezi. Cu ciocolată.

4. Repetă după mine: NU, IUBITO, NU TE-AI ÎNGRĂȘAT!

5. Nu, iubito, nu te-ai îngrășat!


6. Nu, iubito...

7. Nu...

8. Da, iubito...

9. Găsește un răspuns bun și elaborat pentru orice întrebare ar putea să-ți pună. Ex.: „Auzi, da' ce suntem noi?”, „Ție cum ți se pare relația noastră?”, „Ar trebui să ne luăm draperii noi?”


10. Pregătește laptopul, pentru că o să se încingă de la atâtea sezoane întregi de seriale și clipuri de pe BuzzFeed văzute în pat. Pune la îndemână apă (fără suc altfel decât la cerere; sucul o balonează sau o îngrașă sau îi amintește că se simțea grasă mai devreme), toată artileria de crănțănele, șervețele, eventual. Dacă lipsește ceva, ridică-te și fă să nu mai lipsească. Inutil să mai menționez, uită-te cu ea la serialele și clipurile mai sus amintite.

Până la urmă, ca s-o zicem p-aia dreaptă, tot o s-o dai în bară cu ceva. Sigur, poate nici ea n-o să știe să-ți explice cu ce anume ai greșit, dar cu siguranță o s-o faci. Zi-i că îți pare rău și, dacă-ți iubeshti veața pretenash, mimează cât mai bine că ai înțeles ce-ți explică. A, apropo, n-o mai iubești și se mută înapoi la maică-sa. Fă-ți bagajele.