Sărci

Cum te porți cu o fată la ciclu Perspectiva lui

28 Ianuarie 2015 ⋅

Iar vine acea perioadă a lunii în care femeia ta se transformă într-un paradox: sânii ei trec de la B(unicei) la C(-aș pune mâna), dar tu n-ai voie să-i atingi. Întregul corp se transformă într-o cameră a necesităților în care intri fără să poți lua/pune mâna pe ceva.

Părul îi capătă un albastru de Voroneț și te întreabă dacă nu i-ar sta mai bine cu o nuanță mai închisă, dar care să nu se vadă că e mai închisă decât dacă te interesează. Deci ai grijă să fii acolo când se vopsește și aruncă cutia de vopsea într-un coș de gunoi din alt cartier, poate din afara orașului, pentru că niciodată nu-i iese culoarea pe care și-o imaginează și va fi mai eficientă în găsirea unui motiv de ceartă decât este S.R.I. în găsirea teroriștilor.

Dacă ai încerca să formulezi o ecuație matematică pentru prietena ta la ciclu, ți-ar da irefutabil cu virgulă. Ceea ce poate fi ok, cel mai cunoscut simbol matematic dă cu virgulă, dar cu siguranță atunci când va începe propoziția cu “ce PI…”, nu se va referi la 3,14.

Nu te grăbi să îți exprimi dorința sau frustrarea de a-ți satisface propriile nevoi firești, cum ar fi cele de a te hrăni, a te hidrata sau a merge la toaletă, pentru că de fiecare dată îți va aminti că ai o mamă și că n-ai mai vizitat-o de mult timp. Și de fiecare dată insistă să-ți detalieze locul în care să duci, de parcă tu ai uitat adresa casei tale și trebuie să-i spui taximetristului “vă rog să mă lasați și pe mine între piciorul stâng și piciorul drept ale mamei mele. da, sigur, faceți stânga după gura ei mare și când întâlniți grăsimea mergeți tot în față”.

O dată pe lună, prietena ta te face să te întrebi dacă nu cumva suferi de Complexul lui Oedip: să-ți pună m*-ta în farfurie, să-ți calce m*-ta, să te spele m*-ta pe spate, sa te ții de mână cu m*-ta, să ți-o lustruiască m*-ta. Deci mama ta, din punctul ei de vedere, ar putea să facă tot ce face ea, mai puțin să…sfârșim cu gândul acesta grețos.

Am ajuns până aici și nu te-am învățat cum să te porți cu prietena ta la ciclu. Păi e foarte simplu, nu știu cum de nu ți-ai dat seama până acum: îți pui teneșii de alergat, te îmbraci cu ce ai mai urât ca să nu creadă că ieși la agățat și fugi prin oraș exact cum ai fugi de dracu. Pardon, de dragu…ei. Așa mai dai și tu jos din burta aia de la bere, pe care o vede de două ori mai mare acum.

P.S. Nu uita să confirmi toate chestiile negative pe care le spune despre tine și să le contrazici pe cele negative pe care le spune despre ea.

P.S.2 Când e la ciclu, uită tot ce ai învățat despre punctele cardinale, soarele răsare indubitabil din fundul ei, oriunde s-ar afla. Și oriunde s-ar afla, amintește-i că pe culmile iubirii ce i-o porți nu are cum să se piardă, că leucocitele tale o apără de fapt pe ea, pentru că deja a pus stăpânire pe corpul tău. Că vibrațiile sufletului tău produc romanțe ce pot fi emise pe o arie mai mare decât poate emite Radio Zu. Spune-i că de-ar fi o iritație, nu te-ai scărpina, doar ca să o simți prezentă pe pielea ta.