Sărci

Paișpe lucruri absurde pe care nu le gândește nicio fată niciodată

19 Februarie 2015 ⋅

1. Tipul ăsta de ce s-a așezat tocmai lângă mine? Mă vrea - sigur. Mai erau locuri libere. Uite, scaunul de lângă boschetarul ăla e gol.

2. Deja s-au uitat trei oameni la mine pe stradă. Oare am ceva pe față? Oare li s-o fi părut că sunt foarte urâtă? Poate au crezut că-s foarte drăguță. Da, sigur li s-a părut că-s foarte urâtă. 

3. Mamămamămamă, ce-mi place melodia asta care-mi cântă-n căști. Asta e piesa mea, oameni care treceți pe lângă mine și n-o auziți. Dar uitați-vă cum deodată merg mai dreaptă și mai apăsat. This is my power song.

4. Cam manelistică piesa asta. Bine că n-o aude nimeni.

5. Mă mai uit o singură dată la reflexia mea într-o vitrină și gata.

6. Bine, încă o dată și gata.

7. Asta e ultima, promit.

8. Dar arăt bine...

9. Oare dacă-mi scot cartea și citesc, o să creadă ăștia din autobuz că fac pe interesanta? Nici nu-mi place atât de mult cartea asta. Dar a câștigat Nobelul. Doamne, cine citește în autobuz cărți premiate cu Nobelul? Eu nici nu înțeleg de ce i-au dat un Nobel. Asta înseamnă că-s snoabă?

10. Ce unghii drăguțe are fata asta de lângă mine. Oare e drăguță și la față? Miroase bine, sigur e drăguță la față. *uitat intens după ea când se ridică* Meh, nu-i așa, cine știe ce, da’ nici urâtă nu-i.

11. Oare ăștia de la birou mă laudă pentru că pe bune mă descurc bine sau vor doar să fie drăguți?

12. De ce nu-mi dau de făcut decât lucruri pe care știu că pot să le fac? Mă menajează sau chiar au nevoie să fac fix lucrul ăsta?

13. Tipul ăsta a venit să-mi cumpere ceva de băut pentru că i se pare că arăt bine? Cât de superficial. Așa are el impresia că poate să mă agațe? Eu vreau pe cineva care să mă aprecieze ca persoană, nu să mă vadă ca pe un fund și o pereche de țâțe.

14. Ăsta de ce a mers la tipa de lângă mine să o întrebe dacă bea ceva? L-am văzut că s-a uitat și la mine. De ce n-a venit la mine? Sunt urâtă? ȘI URÂTELOR LE E SETE! ...de dragoste :(