Sărci

Café Milano

Cu câteva săptămâni înainte ca Steaua și Chelsea să se bată în Champions League, am descoperit o cafenea elegantă în Piața Romană, cu prețuri puțin mai ridicate pentru un student, dar un loc ideal în care să urmărești un meci cu prietenii, să te întâlnești cu iubitul/iubita, unde o să observi bărbați în costume, care jonglează cu banii la un espresso, un număr impresionant de economiști care au chiulit de la ASE și mănâncă acele sandvișuri delicioase, cum doar la Café Milano poți găsi, avocați care își iau mese la etaj și vorbesc non-stop la telefon și câțiva puștani rătăciți, care își fac poze la băuturi.

Unde? Piața Romană - Bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 26, lângă MC

Cum ajung? Metrou – Piața Romană

Telefon? O rezervare? 031 437 9999

De ce? Serviciu impecabil, o să te împrietenești repede cu chelnerii, care sunt mereu pregătiți să îți spună o glumă sau să schimbe o vorbă cu tine. Atmosfera relaxantă, plăcută, în special vara, când poți sta pe terasă. Zeci de sortimente de cafea – vei dori să le încerci pe toate.

Prețuri? Accesibile. Acum, depinde și ce vrei să bei. Un Cocktail sare de 15 lei. O cafea, un espresso, un latte: între 8 și 15 lei.