Sărci

The Embassy

Dacă ai o întâlnire importantă, vrei să impresionezi pe cineva sau să organizezi un eveniment, Embassy este cea mai bună alegere. Elegant, rafinat și select, cafenea, restaurant și club, din momentul în care vei păși pe hol și vei arunca o privire ofertelor și revistelor care te întâmpină la intrare, vei pierde noțiunea timpului în timp ce vei savura cea mai delicioasă și fierbinte ciocolată caldă din București și vei admira tablourile, care îți vor distrage atenția de la conversație (recomand să mergi prima oară singur, ca să fii pregătit).

Dispus pe două etaje, cu numeroase camere și o capacitate de 350 de persoane în interior, dacă nu ai să fii impresionat de atmosferă și de muzică, un cocktail te va face să vezi lumea cu alți ochi, în timp ce te strecori pe terasă, pe acele canapele comode, din care nu mai vrei (și nu prea mai poți) să te mai ridici.

Unde? Piața Romană – Piața Lahovari, nr.8

Cum ajung? Metrou – Piața Romană

Telefon? O rezervare? 0040 733 500 300

De ce? Ambianță. Decor. Muzică. Serviciu. Ciocolată caldă. Desert.

Prețuri? O ciocolată caldă se oprește la 10 lei. Un cocktail poate să sară de 20, dar nu cu mult, iar cele fără alcool sunt sub 15 lei. O cafea? Tot sub 10 lei. O bere? De la 6 lei vorbim. Cât despre mâncare, porțiile îl vor satura și pe cel mai flămând client – supele sunt sub 10 lei, o pizză este între 15 și 25 de lei, iar felurile mai mari, cu garnitură, depășesc și 30-35 de lei. Depinde de preferințe, însă nu vei avea ce să reproșezi.