Sărci

Sky Bar Unul dintre cele mai frumoase roof baruri din București

 

Calea Dorobanti 155, et. 5 L-D: 10.00 - ultimul client Telefon: 0724 759 227 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SkyBar este primul roof bar din România, un concept nou de launch, care impresionează prin design si prin atmosfera sa specială. Situat pe terasa unei cladiri din zona Dorobanți, asa cum arată atat descrierea cât si zona, este un local destinat oamenilor “cu dare de mână”. Este ideal atât pentru intâlniri de afaceri, cât si pentru a petrece câteva clipe relaxante alături de prieteni. Inspirat de numeroase roof baruri de peste hotare, SkyBar-ul este o locație intimă si originală.

Recunosc faptul că acest loc m-a impresionat prin design-ul sau minimalist, insă cel mai mult, ceea ce sper sa vă convinga și pe voi să mergeți măcar să incercati este priveliștea: acoperișul din sticlă iți oferă o imagine frumoasă nu numai atunci când este soare (atunci este deschis), ci și când plouă sau ninge, creând un cadru în care se poate regăsi orice om ce vrea să uite măcar pentru o oră de freamatul specific Bucureștiului.

Vă recomand de asemenea, la un preț accesibil pentru un astfel de local, cocktail-ul Sky Passion (18 lei) și mousse-ul de ciocolată (20 lei). Chelnerii sunt prietenoși, cum impune atmosfera si muzica deloc deranjantă. Așa că aveți toate premisele să vă mutați pe acoperiș.