Sărci

French Bakery Opera Center

Adresă : Str. Costache Negri nr.1-5, Bucuresti

Nr. Tel. : 021 4117627

Program : Luni - Sambătă 8:00 - 22:00; Duminică 9:00 - 20:00

Site http://www.frenchbakery.ro/

 

Când îți petreci mai mult timp decât recomandat într-o clădire mare de pe la Eroilor (care să fie, oare ?) începi să înveți destul de bine locurile de pe lângă ea.

Evident, motivul pentru care ajungi să le înveți foarte bine nu este acela că se mai întâmplă să nimerești pe lângă facultate în timpul cursurilor (nici pomeneală de așa ceva), ci pentru că studenții sunt de obicei atâââât de conștiincioși și harnici încât chiar și timpul liber aleg să și-l petreacă tot pe lânga facultate. Dacă se întâmplă ceva uimitor și trebuie să ajungă repede în miezul acțiunii?

Ei bine, ca să nu ne îndepărtăm și mai tare de la subiect, unul din acele locuri de care vă vorbeam este French Bakery, un locușor comfy & cozy, cu o atmosferă de obicei relaxată și drăgălașă (mai puțin dacă încerci să înghesui în interior o grupă întreagă) în care vă puteți petrece timpul când aveți amnezie temporară și uitați exact cum se ajunge la facultate (sau pe unde mai aveți voi treabă). În cazul în care vă place să stați la aerul curat pe care îl oferă capitala, terasa e foarte drăguță și destul de spațioasă.

French Bakery se laudă cu „o gamă fină de preparate autentice realizate după rețetele tradiționale ale artizanilor francezi, o paletă de gusturi si texturi reînnoite permanent”. Sună pompos ce zic ei acolo, însă pot să vă spun că dacă vă aruncați un ochi pe meniu o să vedeți că au destule lucruri plăcute la vedere pe acolo.

Prețurile nu sunt chiar așa de piperate (puteți să trageți cu ochiul pe site-ul lor, au meniul afișat acolo), iar produsele lor pot să vă facă stomăcelul fericit (yummy, mai ales prăjiturelele).