Sărci

Cronică: The Amazing Spider-Man #4

31 Martie 2016 ⋅

 

Apariție: 15 martie 2016

Disponibilitate: Cărturești, Inmedio, Librarium, www.lexshop.ro

 

Dintre cele 4 serii, The Amazing Spider-Man este preferata mea. Lăsând la o parte enervant de multele aluzii la seriile de benzi desenate Spider-Man trecute (care în numărul aici de față sunt și mai evidente), avem o poveste captivantă, plină de suspans, făcând ca data de 15 a fiecărei luni să te găsească la cel mai apropiat punct de vânzare.

Pentru prima oară, povestea se depărtează ușor ușor de sub dominația lui Doctor Octopus. Numărul 4 al seriei ne introduce un personaj nou, respectiv o întorsătură de situație care pune bazele unei povești ample, care îi va da multe bătăi de cap lui Spidey.

Revista începe alarmant, Peter Parker fiind chemat de urgență de către răzbunători. Moartea Gardianului (care a văzut TOT) și distrugerea sceptrului acestuia, fac ca protagonistul să fie năpădit de amintiri pe care anterior nu le avea. Astfel, eroul descoperă o tânără care a fost mușcată de același păianjen radioactiv ca și el, însă ea este ținută captivă. Salvând-o, Spider-Man îi atrage atenți lui Morlun, a cărui scop este să îi captureze pe cei 2 „păienjeni”.

În a 2-a parte a revistei ne este prezentată această tânără, care poartă numele de Silk, fiind comparată cu Spider-Man. Astfel îi aflăm puterile, dar și slăbiciunile. Este un personaj cu potențial, care momentan nu are un costum revoluționar, dar până la urmă, super-eroii nu trebuie să fie adepți ai modei. Prin acest număr, ne luăm rămas bun de la antagonistul care pusese stăpânire pe corpul lui Parker și ne îndreptăm cu pași repezi spre o bătălie importantă pentru poveste, confruntarea cu Morlun, un personaj despre care nu știm prea multe.

Puteți comanda acest număr de aici https://www.lexshop.ro/comic-books-benzi-desenate/the-amazing-spider-man-4-ro-p12098.