Sărci

Cronică: The Amazing Spider-Man #3

23 Februarie 2016 ⋅

 

 

Apariție: 15 februarie 2016

Disponibilitate: Cărturești, Inmedio, Librarium, www.lexshop.ro

 

The Amazing Spider-Man prezintă prezintă aventurile lui Peter Parker (mai degrabă mizeriile pe care le strânge) după ce corpul i-a fost eliberat de sub controlul manicului Otto Octavius. Cu o nouă iubită pe care nu o cunoaște, CEO al unei companii de care nu a auzit și cu dușmani pe care ți-i amintea prietenii, protagonistul nu duce tocmai o viață simplă.

Peter Parker își reconstruiește viața, încercând să pună cap la cap piesele de puzzle ce alcătuiesc anii în care nu deținea controlul. Cu o atitudine pozitivă, cu glumele mereu pregătite, vor fi oare colegii pregătiți să uite de șeful oribil cu care s-au obișnuit?

În acest număr al seriei, ne este prezentată Black Cat (omologul Marvel al super eroinei DC Catwoman –de care probabil mai mulți ați auzit) și determinarea acesteia de a se răzbuna pe Spider-Man.. Ce ar fi putut Spider-Otto-Man să-i facă acesteia, astfel încât să își atragă o antipatie așa profundă? Electro nu este nici el prea încântat. Urmărit de poliție, fără bani, fără casă, un fugar, acesta incendiază din greșeală o clădire, punând viața mai multor oameni în pericol.

Cum va reacționa Omul-Paianjen, cum se va confrunta acesta cu Black Cat, precum și cât de speriat este Electro, veți afla în noul număr al seriei The Amaznig Spider-Mar, disponibil aici.