Sărci

Cronică: Iron Man #8

28 Februarie 2016 ⋅

 

Apariție: 15 februarie 2016

Disponibilitate: Cărturești, Inmedio, Librarium, www.lexshop.ro

 

Acest număr al colecției, respectiv al 8-lea, este al 3-lea și ultimul al mini-seriei UCIGAȘUL DE ZEI. După ce a omorât o zeitate extraterestră, Tony Stark este capturat și pus să lupte până la moarte în arenă, pentru a-și câștiga libertatea. Când robotul 451 îi vine în ajutor, Stark găsește o cale să își salveze viața.

Iron Man nu a fost cea mai bună bandă desenată adusă de LexShop în România. Cu un început molcom, cu personaje enervante, gândul îți zbura în toate direcțiile în timp ce citeai primele numere ale seriei. Acum însă, am ajuns la numărul 8, iar de o lună încoace, situația s-a schimbat cu totul. Alert, cu întorsături neașteptate de situație, frumos desenată, Tony Stark devine un supraviețuitor, depășind personajul arrogant, un playboy milionar.

 

Finalul mini-seriei UCIGAȘUL DE ZEI este unul neașteptat, care mi-a trezit suspansul, făcându-mă să aștept cu nerăbdare data de 15 a lunii martie. Viu colorată, cu scene de luptă, urmăriri intense și un Tony Stark așa cum nu îl știam (vulnerabil, nesigur), Iron Man #8 este cel mai bun număr de până acum.