Sărci

Editura Nemira sărbătorește 25 de ani de plăcerea lecturii

Diverse-c
12 Mai 2016 ⋅

 

Nu am fost întotdeauna o bookaholică. Am descoperit plăcerea lecturii târziu, cu ajutorul părinţilor, care au aşteptat răbdători să găsesc cartea potrivită sau seria care avea să mă transforme într-o devoratoare de volume. După ce am realizat cât de fericită sunt când citesc, am descoperit misterele fiecărei edituri.

Anii au trecut şi Nemira a rămas editura mea de suflet. De ce? Pentru că mi-a oferit Dune, cea mai bună serie SF pe care am citit-o. Pentru că m-a ajutat să-l descopăr pe Raymond Chandler şi pe arogantul Marlowe. Pentru că m-a introdus în lumea înspăimântătoare a lui Brett. Pentru că mi-a dezvoltat şi încurajat pasiunea pentru templieri şi Avalon. Pentru că Robin Hobb și Robyn Young  m-au impresionat atât de mult încât am ajuns să mă tem când le văd numele.

Şi lista poate continua la nesfârşit.

Anul acesta, editura Nemira împlinește 25 de ani de la înființare și, cu această ocazie aniversară, lansează o sărbătoare a cărții și a lecturii dedicată cititorilor care le-au fost alături de-a lungul anilor prin campania Super-cititorii Nemira.

 

În cadrul acestei campanii, invităm toţi iubitorii de carte la un maraton aniversar ce cuprinde o călătorie înapoi în timp prin arhiva și istoria editurii Nemira, cu testimoniale, interviuri, concursuri, quizuri și multe surprize pe evenimentul facebook creat pentru a sărbători un sfert de secol de plăcerea lecturii.

Marea provocare va fi găsirea unui SUPER-CITITOR după completarea Reading checklist-ului cu bestselleruri marca Nemira, în care participanții trebuie să ne dovedească super-puterile lor de lectură ca să câștige o bibliotecă de 100 de cărți. Regulamentul poate să fie citit aici.

Mult succes!