Sărci

50% reducere la toate cărțile pentru copii apărute la Editura Galaxia Copiilor, Grupul Editorial ALL

Diverse-c
11 Februarie 2017 ⋅

140 de titluri apărute la Editura Galaxia Copiilor, inclusiv noutăți din seriile de succes Pisicile Războinice, Exploratorii și Supraviețuitorii au o reducere de 50% pe durata vacanței celor mici, exclusiv pe site-ul editurii, www.all.ro.

Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 6-12 februarie 2017.

Toate titlurile care fac parte din această promoție pot fi accesate într-o categorie specială din site, aici.

Lecturi de vacanță cu titluri din serii deja faimoase

Portofoliul Grupului Editorial ALL de carte destinată copiilor s-a îmbogățit de curând cu titluri foarte așteptate de către micuții cititori, fiind completate seriile de succes.

Ultimul volum din seria Pisicile Războinice, Vremuri întunecate de Erin Hunter, un bestseller internațional a cărui popularitate a depășit orice așteptări, este unul dintre titlurile așteptate cu nerăbdare în rândul celor mici, acum disponibil în cadrul promoției cu reducere de 50%.

Acestui titlu se adaugă alte două volume din serii de succes: Exploratorii. Cartea IV-a: Ultimul pas în sălbăticie și Supraviețuitorii. Cartea a IV-a: Un drum Primejdios, ambele fiind noi romane de aventuri de la creatoarele „Pisicilor războinice”.

Tătănuș Pipăruș, un volum excepțional

Tătănuș Pipăruș. Câinele fantomă de Claire Barker, o carte de aventuri pentru copii, cu o doză mare de sensibilitate, este un volum excepțional, care a intrat în luna decembrie în portofoliul Editurii Galaxia Copiilor.

Scris cu multă inteligență, cu umor și cu empatie, Tătănuș Pipăruș. Câinele-Fantomă de Claire Barker, se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani, dezvoltându-le imaginația și dragostea pentru lectură. Mai mult decât atât, le îmbogățește viziunea despre viață și moarte, la o vârstă la care se nasc în mintea celor mici o mulțime de întrebări în jurul acestor teme.

Aceasta ediție are un aspect deosebit: coperte cartonate, cu lăcuire selectivă, iar la interior, ilustrații într-o culoare specială, misterioasă, în ton cu povestea. Dimensiunile volumului sunt ideale pentru mâinile micuțe ale copiilor.