Sărci

[Concurs] De când nu ai mai folosit un voucher de 100 lei?

Diverse-c
11 Mai 2017 ⋅

 

În timp ce număr zilele rămase până la Bookfest şi refac listele cu dorinţe aproape seară de seară, ca orice bookaholic ce se respectă, gândurile mele „fug” la ziua „fatidică” de sâmbătă, din cadrul fiecărui salon de carte. De ce? Pentru că este o avalanşă de cărţi, îmbrăţişări şi reîntâlniri, de lansări de carte şi de ateliere de creaţie. Pentru că la finalul zilei mă dor braţele şi picioarele, însă este o durere plăcută: sincer acum, nu poţi să te superi când ai lângă tine un turn colorat format din opere de ficţiune, SF-uri şi serii fantasy, thrillere, cărţi pentru copii (îmi cunoaşteţi slăbiciunea) şi nelipsitele romane de historical fiction.

Salonul de carte Bookfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru mine (excepţie făcând călătoriile, imposibil de detronat). Iubesc atmosfera, acel sentiment de nerăbdare când ajungi la standul unei edituri şi vezi ultimele noutăţi, „fresh” de la tipar, cu o „vârstă” de doar câteva zile. Îmi place să admir copertele, să mă pierd minute în şir în detalii, „bântuită” de o întrebare nesuferită, cu un ecou la fel de enervant: Când o să le citeşti pe toate?. Detalii, detalii.

De ce trebuie să veniţi la Bookfest?

Pentru un eveniment de neuitat şi pentru a vă micşora (puţin) wishlist-ul, Organizatorii Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2017 au o surpriză pentru voi. Nu, rectific: au 3 surprize pentru voi. Trei vouchere în valoare de 100 de lei fiecare, pentru trei persoane care ajung la salonul de carte şi doresc să plece de acolo zâmbind şi cu „traista” plină. Vă tentează?

Dacă răspunsul este „da” (nu acceptăm o altă variantă, aici suntem doar bookaholici), te rugăm să îndeplineşti următoarele reguli:

  1. Like paginilor Pălărisme și Bookfest – Salonul Internațional de Carte;
  2. Lasă-ne un (singur) comentariu la acest articol în care ne spui la ce editură vei folosi voucher-ul şi ce titluri vrei să îţi cumperi.

Concursul se încheie pe 18 mai, la ora 20, iar câştigătorii o să fie aleşi prin tragere la sorţi pe 19 mai.

Atenție! Voucherul de 100 de lei poate fi utilizat doar în cadrul Bookfest 2017 și la standul unei singure edituri.

Succes tuturor!