Sărci

Turul ţării în poveşti muzicale: Enescu şi hora razelor de soare

Diverse-c
17 Mai 2017 ⋅

 

Editura Nemi vă invită sămbăta aceasta la Cărtureşti Carusel pentru un eveniment special: un tur al ţării în poveşti muzicale cu "George Enescu și hora razelor de soare", de Cristina Andone.

Un eveniment cu poveşti încântătoare, o expoziţie de costume populare şi muzică enesciană.

Accesul la eveniment este GRATUIT și se face în baza unei rezervări prealabile la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Un volum nou ce completează colecția binecunoscută a Cristinei Andone, Povești din Pădurea Muzicala, cu ilustrații de Adriana & Sebastian Oprița si Thea Olteanu. Cartea este insoțită de un CD cadou cu o oră de muzică enesciană: cele două Rapsodii Române și Simfonia a II-a în La major.

Colecția Povești din Pădurea Muzicală reprezintă o serie de povești pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Carțile, original illustrate de Adriana și Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.