Sărci

PROVIDEO: Lansările lunii iunie

Diverse-f
03 Iunie 2016 ⋅

 

1. Dirty Grandpa (2016) - Bunicul dezlănțuit

Regie: Dan Mazer

Distribuție: Robert De Niro, Zac Efron

Gen: Comedie

Format: DVD, Blu-Ray

Au pornit la drum..

Și tăvălesc totul în cale!

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conflicte aprinse în bar și o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experiențe și face tot posibilul să-și convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănțuit și formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învăța unul de la celălalt și leagă o relație mai strânsă ca niciodată.

2. How to be Single (2016) - Cum să fii singur și fericit

Regie: Christian Ditter

Distribuție: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie

Gen: Comedie, Romantic, Dragoste

Format: DVD, Blu-ray

Bine ai venit la petrecere!

Sunt unii care se bucură de singurătate, alții care sunt de-a dreptul nefericiți și mai sunt și... Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom sau David…

New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relație amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agățat și aventuri de o noapte, toți acești oameni necăsătoriți trebuie să înveţe cum să fie singuri și fericiți într-o lume în care definiția iubirii se schimbă în permanență.

3. PACHET GAME OF THRONES: THE COMPLETE FIFTH SEASON - Urzeala Tronurilor: Sezonul 5

Regie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Timothy Van Patten, Alan Taylor

Distribuție: Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams, Kit Harington, Isaac Hempstead Wright

Gen: Fantezie, Dramă, Aventură

Format: Blu-Ray

Incitanta poveste are loc într-un tărâm fantastic locuit de femei și bărbați ambițioși, mai mult sau mai putini onorabili, exact ca în realitate. În cele Șapte Regate din Westeros, cel ce controlează Tronul de Fier are puteri nebănuite și serialul se concentrează pe măreția și decăderea câtorva familii ce vor putere cu orice preț. Regi și regine, cavaleri și renegați, mincinoși, lorzi și oameni cinstiți vor juca „Urzeala tronurilor” și vor lupta pentru putere pentru că aici fie câștigi, fie mori.

Este o poveste a duplicităților și a trădărilor, a nobililor și a onoarei, a cuceririlor și a triumfului.

4. LEGO DC COMICS SUPER HEROES: JUSTICE LEAGUE GOTHAM CITY BREAKOUT (2016)

Lego Justice League: Probleme in Gotham

Regie: Matt Peters, Melchior Zwyer

Distribuție: Nolan North, Troy Baker, Tara Strong

Gen: Animație

Format: DVD

Combaterea criminalității este un loc de muncă cu normă întreagă și Batman nu ia niciodată o vacanță. Asta până când, în cele din urmă, este de acord să ii lase pe Batgirl și Nightwing să-l ia într-o excursie așteptată de mult timp.