Sărci

Elena Gheorghe revine în rolul fermecătoarei Gerda din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă”

Diverse-f
06 Ianuarie 2017 ⋅

Mamă şi cântăreaţă de succes, Elena Gheorghe se află deja la a treia interpretare a personajului principal din mult-aşteptata animaţie ,,Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă”, dându-i glas Gerdei din 6 ianuarie, pe marile ecrane din toată ţara.

,,Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă reprezintă o lume de basm, o copilăreală maximă, în care eu mă regăsesc destul de mult, în timp ce Gerda reprezintă un personaj complex, pe care mă bucur din suflet că am avut ocazia să-l interpretez. Mari calităţi ale Gerdei sunt în primul rând curajul, faptul că îşi iubeşte foarte mult fratele şi este întotdeauna alături de el, iar eu cred că fiecare experienţă o ajută să se maturizeze frumos şi să devină mai înţeleaptă.”, a declarat Elena Gheorghe despre reluarea rolului său preferat, cel a Gerdei de această data în ,,Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă”.

Împreună cu noul său prieten, Rollan (Dragoş Bucur), Gerda (Elena Gheorghe) încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a gheţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.  

Crăiasa Zăpezii şi trolul Orm nu vor lipsi nici ei, însă de această dată încurcăturile îi transportă pe toţi prin foc şi gheaţă cu mult umor şi distracţie către noi lecţii de viaţă pe care cei mici le vor învăţa.

O animaţie distribuită de Freeman Entertainment, „Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă” îi readuce pe Gerda şi Kai într-o nouă aventură spectaculoasă din 6 ianuarie,  în premieră pe marile ecrane.

Pentru imagini cu Elena Gheorghe în studioul de înregistrări al animaţiei „Crăiasa Zăpezii 3: Foc şi Gheaţă” vă invităm să accesaţi linkul următor: