Sărci

[ProVideo] Lansările lunii iulie

Diverse-f
11 Iulie 2017 ⋅

1. Kong: Skull Island/Kong: Insula Craniilor

Regie: Jordan Vogt-Roberts

Distribuție: Samuel L. Jackson, Brie Larson

Gen: Acțiune, Aventuri, Fantastic

Format: DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D, Stellbook 4K

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanți, soldați și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supraviețui.

2. Ballerina (2017)/Balerina 

Regie: Éric Warin, Eric Summer

Distribuție:  Elle Fanning, Dane DeHaan

Gen: Animaţie, Aventuri, Familie, Muzical

Format: DVD

 Balerina prezintă aventura Feliciei, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care își dorește să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Urmează un carusel al emoțiilor și al  antrenamentelor dure de care se ocupă Odette, care vede în mica orfană, plină de viață si de pasiune pentru dans, o învingătoare. Felici va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său... într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

 

3. Beauty and the Beast (2017)/Frumoasa și Bestia

Regie: Bill Condon

Distribuție:  Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens

Gen: Fantastic, Muzical, Romantic, Dragoste

Format: DVD

Disney ne răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viață, utilizând o tehnologie de ultimă generaţie.

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, își vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuiește cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârşire.

Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, îl găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

 

 

4. Unforgiven (1992)/Necruțătorul

Regie: Clint Eastwood

Distribuție: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman

Gen: Crimă, Dramă, Western

Format: 4K

În oraşul Big Whisky trăiesc oameni obişnuiţi care încearcă să ducă o viaţă normală. Cowboy-ii încercă şi ei să-şi câştige existența. Șeriful "Little Bill" menţine ordinea folosind violența atunci când este nevoie. Prostituatele din oraş se descurcă şi ele cum pot, însă, la un moment dat, una dintre ele este ucisă de câţiva cowboy. Nemulţumite de dreptatea făcută de şerif, prostituatele oferă recompensă pentru prinderea criminalilor. Aceasta recompensă îl atrage pe tânărul pistolar "The Schofield Kid", precum şi pe bătrânul ucigaş William Munny. Iniţial acesta renunţase la „meserie" de dragul soţiei sale, dedicându-se familiei şi mai ales celor doi copii ai săi. Când soţia sa îl părăseşte, viaţa la fermă devine tot mai grea şi de nesuportat. Aşa că ia legătura cu vechiul său partener, Ned, îşi pregăteşte calul şi pleacă să ucidă încă o dată, încălcând linia dintre eroism şi răutate, om şi mit.

 

5. John Wick: Chapter (2017)/John Wick 2

Regie: Chad Stahelski

Distribuție:  Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane, Bridget Moynahan

Gen: Acțiune, Crimă, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

În acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigaş profesionist John Wick (Keanu Reeves) este forţat să renunţe la ideile de pensionare de către fostul său asociat, care plănuieşte să preia controlul asupra unei întunecate organizaţii de asasini, extinsă la nivel internaţional. Obligat printr-un legământ de sânge să-l ajute, John călătoreşte până la Roma unde se confruntă cu câţiva dintre cei mai letali asasini de pe planetă. După ce declanşează un adevărat măcel împotriva criminalilor care i-au ucis căţeluşa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, îşi recuperează iubitul Mustang 1969 de la mafioţii ruşi care i-o furaseră, consecinţă fiind o spectaculoasă urmărire de maşini pe aglomeratele străzi ale New Yorkului. La scurt timp după ce se întoarce acasă, planul lui John de a-şi relua viaţa de civil liniştit este dat peste cap de gangsterul italian Santino.

 

 

6.Silence (2016)/Silence: Puterea Credinței

Regie: Martin Scorsese

Distribuție:  Liam Neeson, Andrew Garfield, Adam Driver

Gen: Dramă, Istoric

Format: DVD

Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks şi are la baza romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane. Mult aşteptatul film despre credinţa şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. în acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţa sau ucişi în chinuri groaznice. 

 

7. CHIPS (2017)/CHIPs: Polițiști de belea

Regie: Dax Shepard

Distribuție:  Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee, Michael Peña

Gen: Acțiune, Dramă, Thriller

Format: DVD, Blu-Ray

Jon Baker şi Frank "Ponch" Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliţie autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. în timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-şi refacă viaţa şi căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experienţă a unuia şi egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze..

 

8. THE SHACK (2017)/Cabana 

Regie: Stuart Hazeldine

Distribuție:  Sam Worthington, Radha Mitchell, Octavia Spencer

Gen: Dramă, Fantastic

Format: DVD

Pelicula ne duce în călătoria spirituală înălţătoare a unui tată. După ce a suferit o tragedie în familie, Mack Phillips se afundă într-o depresie profundă, determinându-l să pună la îndoială convingerile sale cele mai intime. În timp ce se confruntă cu o criză a credinţei, el primeşte o scrisoare misterioasă, îndemnându-l să meargă la o baracă abandonată în adâncul pustiului Oregon. În ciuda îndoielilor sale, Mack călătoreşte către baracă şi întâlneşte un trio enigmatic de străini, condus de o femeie pe nume Papa. Prin această întâlnire, Mack descoperă adevăruri importante care vor transforma înţelegerea tragediei sale şi îi vor schimba viaţa pentru totdeauna. Călătoria spirituală a lui Mack reprezintă o reîntoarcere către sine, o retransformare în care integrarea traumei îi reconfigurează şi reactualizează întreaga existenţă.

 

9. Tom and Jerry: WILLY WONKA  and Chocolate Factory (2017)/TOM ȘI JERRY: WILLY WONKA ȘI FABRICA DE CIOCOLATĂ

Regie: Spike Brandt

Distributie:  JP Karliak, Lincoln Melcher, Mick Wingert

Gen: Animație, Aventură, Comedie

Format: DVD

Tom şi Jerry ne vor purta într-o nouă aventură savuroasă petrecută în minunata poveste Willy Wonka şi Fabrica de Ciocolată. După ce se împrietenesc cu simpaticul Charlie Bucket, Tom şi Jerry vor face tot posibilul să îi procure acestuia un Bilet de Aur pentru a putea vizita fabrica magică a lui Wonka. Acolo, vor cunoaşte o „lume a imaginaţiei” cu delicatese strălucitoare pentru ochi şi ritmuri captivante pentru urechi. Vor reuşi Charlie şi noii săi prieteni să se ferească de tentaţiile înşelătoare din dulcele regat stăpânit de Wonka? A venit timpul să savuraţi împreună cu întreaga familie o poveste fără vârstă….cu adaos de Tom şi Jerry!

 

În curând: