Sărci

Cumpără Balerina, înscrie-te în concurs și poți câștiga unul dintre cele peste 100 de premii!

Diverse-f
01 August 2017 ⋅

 

Pro Video lansează noua animație Balerina pe suport DVD. Filmul este disponibil din 31 iulie în toate magazinele de specialitate, marile centre comerciale din ţară şi pe www.provideo.ro la preţul recomandat de 49.99 lei.

Balerina prezintă aventura Feliciei, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său, care își dorește să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

Producţia franco-canadiană vine cu imagini spectaculoase ale Parisului şi o incursiune simplificată în culisele celei mai graţioase forme de dans, baletul. Combinația dintre personajele agreabile, decorurile captivante și coregrafia pașilor de balet reușește să atragă, să destindă, și să sădească dorința de a reuși în inimile celor aflați la început de carieră artistică.

Eroina, prin independenţa, îndrăzneala şi exuberanţa ei - fără să îşi piardă capul în faţa greutăţilor şi tentaţiilor - este un model pentru tinerele fete.

 

Cumpără Balerina, înscrie-te în concurs și poți câștiga unul dintre cele peste 100 de premii!· Premiul 1- Un Weekend la Hotel Carmen**** Predeal pentru întreaga familie, în perioada 22-24 septembrie 2017
· Premiul 2- 5 Abonamente la şcoala de dans Dance Planet
· 100 premii instant- Flyerele câştigătoare se găsesc în interiorul DVD-ului Balerină.

Regulamentul promoţiei îl găsiţi aici.