Sărci

Soundtrack #4 Ce veselie, am dorm cu lumina aprinsă

11 Octombrie 2015 ⋅

 

...sau mai bine zis, cele mai vesele piese posibile în cele mai întunecate momente.

Contesa GaGa se înfruptă din ultima pradă, câțiva vectori Narvik ies din sistemul de răcire, un avion se prăbușește în apropiere, și așa mai departe. Toate de la serialele noastre preferate, care ne distrug emoțional. 

Și avem și un track list-ing al momentelor, pentru necunoscători:

American Horror Story S05E01 – Se aude „Tear You Apart” foarte jucăuș în timp ce Contesa și partenerul ei la fel de vampiric se pregătesc să facă noi cuceriri.

Defiance S03E08 – Ne sunt încântate urechile de „When The Music’s Over” în timp ce un spion dublu al Colectivului Votan pleacă într-o misiune sinucigașă cu un dispozitiv exploziv.

Helix S01E11 – Câțiva pacienți suspecți de Narvik sunt izolați într-o încăpere păzită și închisă ermetic, iar Vectorii găsesc sistemul pentru incendii perfect pentru împrăștierea unei cantități semnificative de sânge infectat; frumoasa „ploaie” e acompaniată de „It’s Raining In My Heart”.

American Horror Story S03E13 – Stevie Nicks (care chiar e vrăjitoare, bârfele sunt adevărate) le cântă „Seven Wonders” vrăjitoarelor care se întrec pentru funcția de Supreme. Nu e nevoie de mai mult.

Grey’s Anatomy S11E20 – „The Chief” Webber ascultă „In The Bush” când un avion trece pe deasupra mașinii lui și se prăbușește undeva în spate. Bună piesă pentru meditația asupra vieții și valorii ei.

Helix S01E01 – Echipa CDC intră într-un laborator ca să recupereze cadavrele virusologilor care se ocupau de Narvik. Ce drăguț, un player redă „Do You Know The Way To San Jose”.

Helix S01E07 – Câțiva vectori Narvik ies din sistemul de aerisire și cutreieră holurile bazei, cu sânge și secreții din abundență.

Defiance S03E03 – Vedem depozitul de arme din Defiance mâncat de Shrilli, iar spionii Colectivului Votan primesc noi ordine.

Helix S02E11 – Armata decide să implementeze planul B, și bombardează insula cu gaz acid, care arde toate ființele de pe insulă. Scena care mi-a distrus imaginea plăcută cu Dorothy pe cărarea de cărămizi galbene pe care o păstram în minte.

American Horror Story S05E01 – O mamă își urmărește fiul drogat, și ajunge, bineînțeles, la Hotelul Cortez. „Your boy has a jawline for days”.