Sărci

Electro House & Progressive House Vineri

21 August 2015 ⋅

Azi avem două motive pentru care merită să ne distram. în primul rand, soarele s-a hotărât să nu se mai ascundă după nori, iar in al doilea rând, e vineeeeri, ne aşteaptă două zile de relaxare şi distracţie(Iuhuuuu).

Mergând după premisa “O nouă zi, un nou gen muzical”, am pregătit pentru voi un playlist electrizant cu două dintre genurile mele preferate.

Primul stil, Electro House. Tempo-ul acestui gen poate varia între 125 și 140 BPM (bătăi pe minut). Este un gen de muzică ascultat în mare parte în cluburi și la evenimente (știți voi, Tomorrowland, Ultra Music Festival si altele) la care se folosește volum mare în difuzoare. În acest gen muzical nu este neapărată nevoie de parte vocală deoarece sunetele pe care le are sunt create cu scopul de a fi plăcute așa cum se aud.

Al doilea stil favorit şi totodată o altă ramură a muzicii House este Progressive House, un stil inspirat din muzica trance, cu un tempo de 120-134 BPM, care in noiembrie 2014, a fost cel mai bine cotat gen in TopDeejays.

Zic să nu mai pălăvragim atâta şi să trecem la lucruri cu adevărat serioase, cum ar fi playlist-ul de mai jos :)). ENJOOOY!!!