Sărci

“Fear The Walking Dead: Dead Run” ajunge în Play Store

Seriale
22 Iulie 2016 ⋅

Jocul pe mobil oficial al serialului AMC, care a doborât recordurile, este acum disponibil și în Play Store pe Android. Jocul a fost disponibil în trecut numai pentru iOS. Dead Run se poate descărca gratuit.

AMC și creatorii jocului, Versus Evil au lansat această versiune actualizată a jocului înaintea premierei mondiale a serialului din data de 22 august 2016.

În acest joc de strategie trebuie să alergi pentru supraviețuire. Trebuie să fugi cât de departe poți fără a muri și să eviți obstacolele terifiante din calea ta. Vei vizita locații familiare din show-ul Fear the Walking Dead, inclusiv o biserică, un liceu și o arenă sportivă. Pentru a avea succes, va trebui să găsești un echilibru între apărare și viteză, deoarece împușcarea excesivă te va încetini, iar în caz contrar, te va lăsa fără apărare. Dacă îți place să folosești o varietate de arme, acest joc are o mulțime, cu peste 50 de arme unice disponibile. Personajele cu care te poți juca sunt: Travis, Nick, Madison, Daniel și Chris. 

Pentru a încerca jocul, accesează: aici sau aici.