Sărci

Sezonul al doilea din Preacher debutează cu două episoade consecutive

Seriale
17 Iunie 2017 ⋅

Al doilea sezon al serialului supranatural Preacher, extrem de apreciat de critici, revine de  joi, 29 iunie de la ora 22:00, cu primele două episoade. În același timp, AMC a dezvăluit primele imagini ale noului sezon.

Al doilea sezon din Preacher este format din 13 episoade și reprezintă o călătorie plină de entuziasm care îi urmărește pe: predicatorul din West Texas, Jesse Custer (Dominic Cooper), pe iubita sa rebelă Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar) și un vampir irlandez pe nume Cassidy (Joseph Gilgun) ce se află în căutarea lui Dumnezeu și sunt împinși într-o lume nebună populată de personaje din paradis, din infern și din toate lumile intermediare.

Telespectatorii au ocazia să revadă primul sezon, format din 10 episoade, sub formă de maraton în data de 24 iunie, de la ora 22:00.

Preacher a fost adaptat pentru televiziune de Seth Rogen și Evan Goldberg ((“Sausage Party,” “Neighbors 2,” “Superbad”), iar showrunner este Sam Catlin (“Breaking Bad”). Serialul îi are ca producători executivi  pe Rogen, Goldberg și Catlin alături de James Weaver de la Point Grey Pictures, Neal H. Miritz și Ori Marmur de la Original Film și Vivian Cannon, Jason Netter si Ken F. Levin.

Din distribuția celui de-al doilea sezon Preacher fac parte Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish alături de noii actori: Noah Taylor (“Peaky Blinders,” “Game of Thrones”), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens, My Week with Marilyn), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (“13 Reasons Why,” “Awkward”) and Ronald Guttman (“Mozart in the Jungle,” “Mad Men”).

Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

 

Despre AMC Networks International

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni.