Sărci

Wayward Pines (2015)

Dramă-s
19 August 2015 ⋅

 

IMDb: 7.9

Episoade: 10 (serial finalizat/miniserie)

În acest moment, când apăs tastele computerului meu, încercând să îmi găsesc cuvintele în timp ce vă prezint serialul Wayward Pines, mă rog la Zeii cruzi Ai Serialelor Americane, să nu oprească brusc această poveste, lăsându-mă cu ochii-n soare în goana după răspunsuri.

Wayward Pines.

Wayward Pines, Idaho este un orășel obișnuit situat într-o vale înconjurată de munți. La prima vedere, ai cataloga nivelul de trai din acest mic colț de rai, ca fiind extrem de ridicat, datorită bunelor relații între cetățeni și dintre aceștia și organele legii.

Când Ethan Burke, un agent secret american, pleacă în căutarea a doi colegi dispăruți, în urma unui accident rutier, acesta se trezește în Wayward Pines. Când apare Pam, asistenta, în cadru, instant simțurile îți alertate că ceva nu este în regulă.

Cu un zâmbet meschin, oarecum poznaș, amuzată de o glumă doar de ea știută și cu ochii ce ar putea îngheța și soarele, nu-prea-tânăra Pam te îngrozește, bucurându-te că ești în spatele ecranului și nu în locul lui Ethan.

Spitalul este gol. Ethan încearcă să își găsească telefonul pentru a-și anunța familia că este teafăr, însă Pam are alt plan. Reușind să scape din spital, Ethan merge în turul orașului până ajunge la un bar unde o găsește pe Beverly. Aceasta îî oferă un telefon, o masă calda și o adresă.

La locul sugerat de barmaniță, agentul secret își găsește colegul, Evans, torturat și mort. Dar unde este Kate, partenera lui și ea dispărută?

Când încercările sale de a-și termina misiunea sunt mereu întrerupte de șeriful local, când toată lumea se preface că totul este în regulă, dar toți par speriați, când o întâlnește pe Kate care îl alertează că întreg orașul este supravegheat atât video cât și audio, Ethan se hotărăște să plece. La marginea orașului, însă, descoperă un zid electric extrem de înalt, care nu îi permite părăsirea.

Am fost sceptic la început. Am avut de ales din mai multe seriale și cam ca orice om normal, ce am făcut? Am folosit random.org, iar așa am ajuns să urmăresc noul meu serial preferat.Trebuie să recunosc, ca orice lucru care există pe planeta noastră, această creație are atât plusuri, cât și minusuri.

După primele episoade, dacă nu aș fi fost așa flămând după răspunsurile ce îmi măcinau mintea, aș fi renunțat la acest serial. Interpretarea catastrofală a lui Matt Dillon (Ethan), mi-a lăsat un gust amar. Consider că în acele prime episoade, chiar și un bolovan ar fi interpretat mai bine rolul protagonistului decât actorul mai sus menționat. DA! AȘA PROST JUCA! Dar cu episoadele care se scurgeau, am sesizat o îmbunătățire, un progres. ȚINE-O TOT AȘA MATT! Cu toate astea, nu mi-am putut dezlipi ochii de la ecranul computerului. Ceva incredibil,nu? Noroc cu Melissa Leo (Pam) care a salvat situația. Da, Wayward Pines este unul din acele seriale în care personajele secundare sunt mai bune decât cele principale. SHAME!

Dacă vreți un serial care să vă captive din prima secundă, dacă vreși un serial care dă dependență alegeți Wayward Pines.

De ce un gard uriaș electric îi ține pe locuitorii orașului prizonieri?

De ce Kate este convinsă că locuiește în Wayward de 12 ani, pe când Ethan știe că s-au întâlnit cu 5 săptămâni în urmă în Seattle?

De ce toate mesajele lui Nick pentru soția sa sunt șterse înainte de a fi trimise?

De ce legea spune că nu au voie să vorbeqască despre trecut?

Cine le urmărește fiecare pas și cuvânt cetățenilor din Wayward Pines?

Rămâne să urmăriți serialul și să aflați răspunsurile la aceste întrebări singuri.

Onlinehttp://www.vtube.ro/seriale/wayward-pines/