Sărci

Fear the Walking Dead - primele detalii din sezonul 2

Diverse-s
14 Iulie 2016 ⋅

„MOARTEA NU ARE GRANIȚE”

SE DIVULGĂ PRIMELE DETALII PALPITANTE DIN PARTEA A DOUA A SEZONULUI DOI DIN "FEAR THE WALKING DEAD" A AMC GLOBAL

LAYOUT-UL ESTE DEZVĂLUIT ALĂTURI DE UN PROMO DIN CULISE

București, 12 iulie 2016 -   Pe măsură ce se apropie premiera celei de-a doua părți din sezonul doi al "Fear The Walking Dead" (#FearTWD), AMC Global dezvăluie layout-ul plus un promo din culise. A doua parte a sezonului doi din "Fear The Walking Dead" va avea premiera exclusiv pe AMC Global în peste 125 de țări, luni 22 august de la ora 4:00 - simultan cu premiera din SUA- și în reluare în aceeași zi în primetime.

 

Promo-ul din culise poate fi vizionat aici:

 

Producătorii executivi ai "Fear the Walking Dead" sunt: showrunner-ul Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert, iar din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel,Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris și Colman Domingo în rolul lui Strand. Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care au avut loc pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și creeze propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-i da drumul lui Nick, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand e pierdut în doliu, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a făcut-o pe Ofelia să-și piardă speranța că vor supraviețui și că își vor putea reclădi viețile.

 

Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

 

Despre AMC Networks International:

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni