Sărci

Singurul vârcolac femeie în viață, la Filmcafe!

Diverse-s
29 Noiembrie 2016 ⋅

 

Serialul “Bitten” este un serial horror, plin de suspans, mister și aventură, spectaculos prin imaginile șocante, cu lucruri ce scapă de sub control într-o lume supranaturală.

Serialul canadian “Bitten” este inspirat din seria fantasy de 11 cărţi “Femei din lumea de dincolo” scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong.

Filmările pentru cele 10 episoade ale sezonului 2, au fost făcute în Canada.

Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort (“Ted”, “Smallville”); Greyston Holt (“Supernatural”); Greg Bryk (“The Incredible Hulk”, “A History of Violence”).

Sezonul 2, va avea premiera pe 30 noiembrie, miercuri seara, la ora 22:00, contiunuând și în decembrie la aceeași oră.

Când a părăsit Stonehavne - „pe bune de data aceasta” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că acum ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.

 

Despre Filmcafe

Filmcafe găzduieşte divertismentul prin care telespectatorii pot evada din cotidian, prin difuzarea celor mai bune selecţii de filme şi seriale care pot fi urmărite de generaţii diferite. Strategia de bază a Filmcafe este alcătuită din  emoţii, poveşti umane şi romantism, introducând aceste teme în emisiuni. Filmcafe îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister.