Sărci

[Seriale] Noutăți în luna iulie la CBS Reality

Diverse-s
14 Iunie 2017 ⋅

Paza de Coastă

PREMIERĂ: Sezoanele 1- 4

De luni până vineri episoade duble de la 7:00, 13:15 și 20:20 din 3 iulie, continuând luna următoare. În reluare în weekend de la 17:00.

Noua Zeelandă are una din cele mai mari linii de coastă din lume; plajele și bărcile îi conturează identitatea națională, iar stilul de viață acvatic este o emblemă națională. Acest serial uimitor îi urmărește pe bărbații și femeile care apără căile navale ale Noii Zeelande  din Ministerul Pescuitului și Poliția Maritimă de amenințări precum braconieri internaționali extrem de bine organizți, bande care elimina fauna de paua între sezoanele de cultivare a cannabisului și braconajul de pește și crustacee.

 

 

Adolescenți criminali

Sezonul 1 - Serial original CBS Reality

De luni până vineri de la 22:00 și 3:30 din 3 până pe 14 iulie.

În reluare în weekend de la ora 23:40.

Pare imposibil. Tineri, fără experiență de viață, pregătiți să ucidă, în unele cazuri chiar pe propriii părinți. Însă s-a întâmplat în multe țări și în multe moduri. Sunt acești tineri de-a dreptul malefici sau sunt doar victimele unui sistem care a eșuat? Prezentăm mărturii ale unor martori cheie, noi interviuri, imagini din arhive și reconstituiri pentru a încerca să răspundem la aceste întrebări prin intermediul a unsprezece cazuri extraordinare.

 

Străinul din casa mea

PREMIERĂ: Sezonul 1

De luni până vineri de la ora 22:00, 3:30 din 17 până pe 28 iulie.

În reluare în weekend episoade duble de la ora 22:00 din 5 august.

Ceea ce nu te aștepți să găsești în propria casă este pericolul care pândește la fiecare colț. Acesta este probabil locul în care ne simțim cel mai confortabil și nu există o mai bună metodă de a intra în viețile noastre decât intrarea în casele noastre. Deschide ușa persoanei greșite și poate fi ultima greșeală pe care o faci vreodată.  Acest documentar de 10 episoade urmează drumul în care străinii depășesc limita dintre intimitate și înșelăciune și pătrund în case.  

 

Alertă maximă

PREMIERĂ: Sezonul 1

De luni până vineri de la ora 22:00 și 3:30 din 31 iulie, continuând în luna următoare.

Unul dintre cele mai periculoase orașe din lume, Johannesburg, Africa de Sud. Câteodată, din cenușa și ruine, se naște un erou...sau trei...Faceți cunoștință cu frații Eblen, ei conduc firma NightGuard security și se confruntă cu tot felul de infracțiuni, de la cele mai mici la cele mai mari. De a patrularea pe străzi la capturarea criminalilor căutați, frații JP, Zaine și Moolie sunt o forță de neoprit și reprezintă a doua generație a acestei afaceri de familie. Având un simț al umorului foarte bine dezvoltat și o abilitate  ciudată de a păstra situația sub control, această familie care se luptă cu răufăcătorii, nu încetează niciodată să ne distreze.