Sărci

Câștigă o invitație dublă la spectacolul Musca spaniolă (Premiera: 10 iunie)

Vechi
09 Iunie 2015 ⋅

 

Vă invităm să renunţaţi la prejudecăţi şi să savuraţi o comedie plină de coride, sarabande, mascarade groteşti şi… muştar, care provoacă sughiţuri de plăcere, dincolo de cele mai onorabile aparenţe ale decenţei. ”Musca spaniolă” este o farsă isterică a cărei intrigă amuzantă are calitatea de a acționa ca un drog plăcut asupra spectatorilor. La fel ca afrodisiacul, îi aduce în transă, îi farmecă la fiecare răsturnare de situaţie şi-i încântă prin replicile spirituale şi bufoneriile pe care personajele – păpuşi burgheze obsedate doar de bani şi sex – și le joacă reciproc.

Pentru a câștiga, răspunde corect la următoarea întrebare: După câți ani se confruntă personajele piesei cu consecințele aventurilor din tinerețe?

Când? Unde? Miercuri, 10 iunie, ora 19.00, Teatrul Mic, București

Concursul se încheie mâine dimineață, la ora 10.

Distribuția: Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Iolanda Covaci, Cornel Ciupercescu, Anka Levana, Nicolae Botezatu, Marius Călugărița, Mircea Dragoman, Rudy Rosenfeld, Maia Morgenstern / Lucia Maier, Mihai Prejban, Dorina Păunescu

Regia: Andrei Munteanu

SinopsisCe se poate întâmpla atunci când distinşii reprezentanţi ai elitei unui oraș se confruntă, douăzeci şi cinci de ani mai târziu, cu consecinţele aventurilor din tinerețe, comise împreună cu… ”musca spaniolă”, frumoasa şi seducatoarea dansatoare de flamenco?!