Sărci

Câștigă o invitație dublă la spectacolul Stele rătăcitoare

Vechi
05 Noiembrie 2015 ⋅

Data: marți, 10 noiembrie 2015
Ora: 19.00
Locul: Teatrul Mic

 

Dragi amatori de cultură, pentru a câștiga o invitație dublă la spectacolul Stele rătăcitoare, tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la următoarea întrebare:

Care sunt personajele principale?

Concursul se încheie luni, 9 noiembrie, ora 23.59.
Câștigătorul 
va fi ales prin tragere la sorți.

 

Detalii despre spectacol: 

STELE RĂTĂCITOARE - Marți, 10 noiembrie, ora 19.00, Teatrul Mic

Distribuția: Rudi Rosenfeld, Luana Stoica, Alexandra Fasolă, Anka Levana, Cornel Ciupercescu, Veaceslav Grosu, Nicolae Călugăriţa, Viorel  Manole, Marius Călugăriţa, Geni Brenda, Darius Daradici, Arabela Neazi, Cristina Cîrcei, Mirela Nicolau, Viorica Bantaş, Ecaterina Ţugulea, Mihai Prejban / Cătălin Stelian, Iolanda Covaci, Richard Bovnoczki, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Nicolae Botezatu

Regia: Andrei Munteanu

Sinopsis: Spectacolul spune povestea unor tineri evrei dintr-un colț de provincie basarabeană care, vrăjiți de o trupă de teatru ambulantă, pleacă din casa părintească în lumea largă să-și caute norocul ca artişti. Dar iată că viaţa îi poartă tot mai departe (Lvov, Viena, Londra) nu doar de sătucul natal, ci şi de propriul lor trecut, de care se despart, la început, cu nepăsare. Căci acesta-i prețul pe care îl cere, uneori, succesul – renunțarea la sine. Şi în timp ce personajele principale, Reizl şi Leibl, îşi împlinesc astfel ambițiile și destinul artistic, faima lor răspândindu-se pretutindeni, pe lângă ei mai există mulți alți artiști, ale căror aspirații nu se vor realiza niciodată. Oare arta e o fugă uşuratică din faţa vieţii sau calea de a ajunge cu adevărat la stele?