Sărci

Concurs: Câștigă un exemplar din albumul Civil War

Vechi
27 Aprilie 2016 ⋅

Când vine vorba de filme, seriale sau cărți, așteptarea este o tortură, cea mai aspră pedeapsă, cel puțin pentru noi, Pălăriile. Nu face diferență nici cel mai așteptat blockbuster al anului, Captain America: Civil War, care va fi lansat în cinematografele din întreaga lume, vineri, 6 mai 2016. Pentru a marca acest eveniment major din lumea cinefililor, împreună  cu partenerii de la LexComics, fani Marvel și mai înfocați decât noi (dovadă colecția de aici), organizăm un concurs care are ca premiu un exemplar din albumul Civil War.

Regulile sunt simple. Pentru a participa la concurs trebuie să:

1. Dați like paginilor de Facebook: Pălărisme, LexComics, LexShop.

2. Distribuiți acest articol pe profilul vostru de Facebook.

3. Să răspundeți la întrebarea „Care este filmul vostru preferat, care face parte din Marvel Cinematic Universe?”, lăsând un comentariu la acest articol sau la postarea de pe Facebook.

4. În același comentariu, să dați tag la doi prieteni care ar putea fi interesați de concurs!

Concursul se încheie pe 6 mai.

Câștigătorul o să fie ales prin tragere la sorți (random.org) pe 8 mai.

Dacă sunteți împătimiți ai benzilor desenate, sau vreți să aflați mai multe despre revistele Marvel traduse de LexComics, dați click aici.

Dacă vreți o experiență completă atunci când veți vedea Captain America: Civil War, vă recomandăm următorul maraton de filme și seriale, dând click aici

Pentru reduceri, promoții sau comenzi, precum și orice alte informați despre benzile desenate apărute în România, vă încurajăm să accesați site-ul celor de la LexShop, dând click aici

Vă urăm succes!