Sărci

Concurs: Trei pachete, de la trei edituri (Nemira, Corint, Herg Benet)

Vechi
18 Ianuarie 2016 ⋅

 

Poate că au trecut sărbătorile, dar dacă ne uităm pe geam (asta dacă nu am fost forţaţi să părăsim patul în această dimineaţă şi să ne eliberăm din îmbrăţişarea caldă şi pufoasă a pilotei), peisajul care pare să se întindă la nesfârşit în faţa ochilor noştri ne îndeamnă să căutăm cadourile de sub brad sau să ne bucurăm de vacanţă. Asta până când realitatea se aşterne din nou pe umerii tăi, te pregăteşti de şcoală, facultate sau serviciu, iar albul ameninţă să îţi ardă retinele, pentru că este peste tot, şi mult şi dens, iar tu arăţi ca un luptător de sumo, care abia se poate mişca sub cinci straturi de haine. Să nu îţi uiţi cele două perechi de mănuşi, fularul, fesul/căciula şi izmenele (ştim că ai, nu te mai preface atâta).

Cum Pălăriile vor să te facă să te simţi mai bine (nu putem să te încălzim fără să fim arestaţi), ţi-am pregătit un concurs special, unde ai oportunitatea de a câştiga unul (sau mai multe, cine ştie) dintre cele trei pachete cu cărţi pe care le oferim cadou.

Mulţumim sponsorilor: Editura Nemira, Editura Herg Benet şi Editura Corint!

Acum, să vă spun regulile. Pentru a câştiga, trebuie să:

1. Distribui acest articol (share) - puteți face asta aici, de pe pagina noastră de Facebook.

2. Dai Like paginilor Pălărisme, Editura Herg Benet, Editura Corint, Editura Leda și Editura Nemira.

3. Dai tag la cel puţin 2 prieteni, care ar putea să fie interesaţi de concurs (tag-ul să fie sub formă de comentariu la acest articol).

Pentru mai multe şanse (numele tău o să fie pus de mai multe ori în „cutia cu extrageri”), trebuie să:

1. Dai follow contului nostru de Instagram.

2. Dai follow contului nostru de Twitter.

3. Dai follow contului nostru de Tumblr.

Da, suntem peste tot.

Dacă te decizi să dai follow (pe oricare dintre conturi), te rugăm să specifici asta în acelaşi comentariu în care ai dat tag la prieteni.

Concursul se desfăşoară până pe 30 ianuarie. Câştigătorii o să fie aleşi pe 1 februarie, prin tragere la sorți.

Mult succes!

Să îți arătăm și premiile?

Nesfârșita goană după elefant de Gillian Cross, Eve: Răzvrătirea (Eve #3) de Anna Carey și Dublă constrângere de Chris Bohjalian

 

Regina Zăpezilor (The Snow Queen Cycle #1) de Joan D. Vinge, Poveste de iarnă de Mark Helprin și Borgia: Păcatele familiei de Sarah Bower

 

Quasar și alter.ego. de Ana Mănescu, Capcana (Rephelimii #2) de Simona Stoica și Malad de Alexandru Voicescu