Sărci

Starlight CINEMA pe Promenada

29 Iulie 2016 ⋅

Dacă vă întrebați unde ați putea să vă petreceți o seară răcoroasă de vară, iată o soluție propusă de Mall Promenada, alături de DIGI Film, un film urmărit pe terasă în aer liber. Propunerea include filme pentru toate gusturile, de la comedie, aventură, la acțiune, thriller sau SF.   

Am fost la film la Promenada, cu toate că nu acesta a fost motivul principal al ieșirii, ci în special petrecerea timpului în familie într-un alt mod decât de obicei, unul diferit. Altfel spus să-i mai aducem un pic și pe părinți la curent cu noile mall-uri care nu mai sunt chiar atât de noi pentru noi, dar cărora aceștia n-au apucat încă să le facă inaugurarea. Și pentru că filmul începe la 20:30 sau ca să fim mai preciși, atunci se dă drumul la reclame, am făcut și turul magazinelor din incinta mall-ului, până să ajungem într-un final să ne luăm locurile la unul dintre localurile de pe Promenada, deci pe terasă.

Filmul pe care l-am urmărit eu se numește Life of crime, o încercare nu tocmai fericită de comedie îmbinată cu crimă, într-un rol mai puțin strălucit al cunoscutei actrițe Jennifer Aniston (nu știu de ce îmi vine în minte un serial, parcă numit Friends). Nu îmi dau seama dacă subiectul a fost de vină, oboseala sau pur și simplu a lipsit ceva la film, însă pot să zic că finalul a fost neașteptat de amuzant (până la un punct, să spunem). Alegerea serii și implicit a filmului ține de fiecare dintre voi, la mine a fost sâmbătă seara, în săptămâna 18-24 Iulie. Poate că filmul nu a fost cel mai inspirat, însă aș spune că în primul rând contează compania, prin urmare a fost o seară reușită în familie.

Starlight Cinema se numește această campanie, Seri ca-n filme, seri care au început încă de pe 18 ale lunii Iulie și vor continua până la 1 Septembrie. Filmele se difuzează gratuit pe terasa Promenada Mall, banii pentru biletul la film ajungând în schimb pe consumația de la masă și, fie că mergeți cu familia sau cu prietenii, locația are, cum să spunem… de toate. Invitațiile la un suc, cafea, bere se pot finaliza cu o ieșire în această locație (aflată aproape de metrou Aurel Vlaicu) și, bonus, pe lângă consumație, țup și o vizionare a unui film în aer liber. Nu mai menționăm că de pe terasă se vede și majestuoasa clădire Sky Tower, care are o înălțime impresionantă de 37 de etaje. Mi-am promis că voi ajunge și acolo, cât de sus posibil „in the Sky”, într-un final.

În altă ordine de idei, ați prins, de voi depinde filmul pe care vi-l alegeți și locul din care vreți să trageți cu ochiul din când în când la ecran, între multiplele conversații, fie pe baza filmului, fie pentru reîmprospătat sertarul cu amintiri rămas pe tușă de la ultima ieșire.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook și pe site-ul Promenada. Programul se afișează pentru fiecare săptămână în curs și se află la doar un clic distanță. Puteți afla ce rulează săptămâna aceasta intrând aici.