Sărci

Comedy punct Show, un altfel de Stand up

30 Martie 2017 ⋅

Perioada: în fiecare Duminică, ora 18.00

Locația: La Scenă (Calea Călărașilor, nr 55, la 10 min de mers de Piața Unirii)

Intrare: rezervare&bilet

 

Așadar, după principiul că povestim despre ce cunoaștem (sau cel puțin i-am simțit gustul), voi începe prin a spune că acest Comedy Show este exact ceea ce spune și numele, un spectacol de comedie, însă nu unul la care cunoști deja „firul roșu” sau altfel spus ideea centrală, ci un improshow cum chiar membrii echipei îl numesc. Astfel de momente, în care improvizația este cheia unui spectacol reușit, te asigură că fiecare seară va fi cu totul diferită, unică, iar diferența o fac atât cei din sală, publicul, dar și inspirația de moment a celor de pe scenă.

De curând am ajuns la un spectacol de-al lor și pot să spun că am râs cu lacrimi la fiecare rundă, rundă care a presupus intrarea interpreților în diferite jocuri, majoritatea de rol, deci care implică actoria. În plus s-a și cântat, destul de des, și n-a sunat rău deloc. Carismă a existat din plin, aplauze binemeritate și chiar și câteva huiduieli, pe care însăși echipa le-a cerut. Ca durată a fost suficient de scurt cât să nu ajungi să huidui cu adevărat și suficient de lung cât să apuci să râzi de câteva ori bune cu toată fața.

Sunt ani buni de când echipa pune în scenă un astfel de moment în fond creat sub forma unui spectacol de improvizație., ajungând la ediția cu numărul 21. Din echipă fac parte Ioana Dominique de HillerinBogdan DumitrescuAlexandra RaduMarin GrigoreBighei Cosmin Andrei și Gabriel Pîndici.

Cum am ajuns la un spectacol de acest fel deși căutam un Stand Up comedy numai browserul meu știe, însă ce m-a determinat să optez pentru a merge, a fost pe de-o parte faptul că m-a atras numele și impresiile pe care le-am citit care au fost pozitive, și în plus, eram hotărâtă că vreau o experiență cu totul nouă. A fost cu siguranță o experiență nouă, un moment la care copiii, atât cei din sala, ba chiar și copiii din fiecare dintre noi (uneori adormiți), au dat tonul. Măcar pentru acest aspect merită văzuți, căci le-a ieșit.

Ce pot să vă mai spun este legat de cum puteți și voi să ajungeți la un astfel de spectacol. Locația se numește La Scenă și se află în apropiere de Piața Unirii, iar biletul costă 15 lei dacă îl procurați până sâmbăta de dinainte de momentul artistic care are loc în fiecare Duminică de la ora 18:00. Vă recomand să întrebați și de preț redus pentru studenți sau copii, am înțeles că asigură și astfel de beneficii.

Detalii găsiți pe http://comedyshow.ro/ sau pe pagina de facebook. La cât mai multe râsete!