Sărci

Brain Damage în Nomad Skybar

21 August 2015 ⋅

 

Unul dintre cele mai așteptate seriale ale sfârșitului verii este „Fear The Walking Dead", iar noi, cei din Balcani, îl putem viziona în premieră, odată cu americanii, pe 24 august, difuzat de AMC România. Cu această ocazie, Nomad Skybar a găzduit evenimentul de prelansare organizat de AMC România, în care oamenii au fost „infestați” cu virusul „Walking Dead".

Virusul s-a răspandit și a ajuns până în București, pe un acoperiș de pe strada Smârdan, unde serialofilii (acest cuvânt nu există în dicționar) au împărțit diverse păreri despre aceast drog fatal, cunoscut ca „Serial TV”.

Cum nu a venit vreun bucureștean pregătit pentru a se integra într-o atmosferă apocaliptică, Alina Bedeleanu, make-up artist, era acolo pentru a ne face să arătăm „ca după o lună în Vaslui”. Gheare în carne, oase rupte, fălci crăpate sau frunți despicate, toate fac parte din lista cu lucruri pe care le poți păți dacă ai „norocul” să te întalnești cu un walker, iar noi arătam, după un shot de Brain Damage, de parcă am mâncat unul la prânz.

AMC este vinovat pentru cel mai *please insert an adjective* serial-dramă din zilele noastre, Breaking Bad, dar și pentru The Walking Dead sau Mad Men, așa că haideți să luăm o mică pauză și să mulțumim providenței că a adus în România ceva de peste ocean.