Sărci

Bookathon la Biblioteca Națională

Expirate
10 Mai 2016 ⋅

 

Perioada: Sâmbătă, 14 Mai, 9:00-21:00

Locul: Biblioteca Națională, Bulevardul Unirii 22

Intrare: pe bază de înregistrare și bilet furnizat gratis (platforma Book a Book)

„Bookathon, evenimentul anului pentru bookaholici”

După cum spune și propoziția anterioară, evenimentul este dedicat persoanelor care au o pasiune nebună pentru cărți și, evident, acțiunea care le implică și anume cititul sau pur și simplu celor care găsesc din citit un mod de relaxare și de informare. Indiferent unde te regăsești, proiectul este menit să-ți îndeplinească această dorință.

Book a Book se numește proiectul care încearcă să aducă lumea cărților mai aproape de generațiile de acum și, fiindcă din ce în ce mai multă lume este conectată online, scopul principal este de a înregistra toate fișele din cadrul Bibliotecii Naționale în mediul virtual. Acest lucru ar permite mai departe accesul tuturor celor care-și doresc o anumită carte, mult mai rapid.

Ești astfel invitat să te alături acestui proces, organizat sub formă de maraton, de unde și numele, Bookathon, în ziua de sâmbătă, 14 Mai, începând cu ora 9:00, zi în care vei avea parte și de multă distracție, prin gama largă de boardgames pregătite și premii ce constau în cărți oferite de Editura Crux Publishing sau bilete la sala Real Escape Room.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma Book a Book pentru a te înregistra și a-ți procura astfel biletul. De asemenea, vei avea nevoie de laptopul personal.

Iată propunerile cu care vin cei de la Book a book, echipă formată din tineri adulți incluși în programul dedicat start-upurilor, Innovation Lab, în materie de jocuri lista propunerilor fiind deschisă și către participanți:

BOARDGAMES:

- ALHAMBRA

- STONE AGE

- DIXIT

- 7 WONDERS

- CITADELS

- SMALL WORLD

- CATAN

- JUNGLE SPEED

- LOST CITIES

- DOMINIUM

- RICOCHET


PREMII:

- bilete Real Room Escape

- 3 volume Soldați ai terebentinei de Razvan T. Coloja

- 3 volume Pangeea, toamna de Razvan T. Coloja

- 3 volume Povestiri de la marginea realității, de Dan Radoiu

- 3 volume Theoria de Stefan Bolea

Pentru detalii suplimentare, aici este pagina de Facebook a evenimentului.

De asemenea, poți face o vizită pe pagina Book a book și pe site-ul Bookaholic.