Sărci

Aventuri Contemporane Cuibul Artiștilor #5/10

Expirate
25 Mai 2016 ⋅

Perioada: 23 Mai - 7 Iunie, Ora 21:00

Locul: Facultatea de Inginerie a Instalațiilor

Intrare: pe bază de formular 

Țin să vă anunț că maratonul celor 300 de zile de teatru marca Cuibul Artiștilor continuă cu cea dea 5-a piesă din portofoliu, piesă care a avut deja premiera pe 23 Mai. Timp pentru teatru încă este, pentru că serile continuă astfel încât fiecare să poată trăi, să se poată bucura de aceste „Aventuri contemporane”.

Așadar, Cuibul Artiștilor, alături de noua lor imagine (un cuib) ce transmite ideea de familie și apartenență la comunitate, revine în perioada 23 Mai – 7 Iunie cu piesa „Aventuri contemporane”. Sunteți așteptați la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, pentru spectacolul care este programat să înceapă la ora 21:00, cu o durată de 1 oră și 10 minute. Intrarea în sală se face începând cu ora 20:30.

Povestea este de fapt împărțită în 7 povești, cu sau fără legătură, ce descriu un tablou al societății de astăzi într-o tentă comică. Fiecare scenă este compusă din relațiile dintre două sau trei personaje, care se află în situații întâlnite sau mai puțin întâlnite în ziua de astăzi.

15 tipologii diferite de oameni, jucate de 7 actori ai Cuibului Artiștilor, prezintă viața cu ironie, cu dragoste, cu vulnerabilitate, cu joacă, cu dramatism sau cu nervi. 

De n-ați ajuns încă la spectacol, aveți șansa să trăiți aventurile celor 15 într-una din serile din perioada următoare alături de actorii de la Cuib prin rezervarea unui loc în sală. Pentru rezervări accesați link-ul acesta.

Pagina eventului vă așteaptă cu mai multe informații. 

Din distribuţie fac parte:

Vlad Basarabescu (Student Anul III UNATC / Actor la Teatrul Mic)

Victor Ţăpeanu (Absolvent UNATC / Colaborator Teatrul Național București)

Frederic Negrescu (Student anul II UNATC)

Serin Jemaa (Student anul I UNATC)

Marina Flueraşu (Student anul II UNATC)

Iulia Vasile

Cătălin Gheorghiu

 

Regia - Victor Ţăpeanu

Scenariul - Adaptare după Mark H. Levine şi John Cariani

Sonorizare & Lumini - Lorin Presecan