Sărci

Gardens of Day Dreams

Expirate
02 Iunie 2016 ⋅

Perioada: Sâmbătă, 4 Iunie, 14:00-23:00

Locul: Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni 32, București

Intrare: bilet concert + 5 lei Grădina Botanică (kompostor.ro

 

Grădina Botanică din București, acolo unde timpul trece altfel, ca un vis în timpul zilei, acest locaș care-ți permite să te refugiezi departe (deși încă în oraș) de zumzetul orașului, găzduiește un concert ce face deschiderea primului weekend al sezonului festival. 

Teddy Bearvă invită așadar în aceste „Gardens of Day Dreams”, începând cu ora 14:00 pentru un concert în natură în compania unor artiști precum DJ Mark Lower, ce vine tocmai din Lille, Franța, cu sunetele de tobe și acordurile specifice, (pagina oficialăSoundopamine, made in România (pagina oficială), ce vă vor întâmpina cu sunete tribale sau techno și Jazz. De asemenea, The Model, unul dintre cei mai apreciați DJ din România și primul care a semnat cu două mari case de discuri din Germania, va urca pe scena din Grădina Botanică, alături de Moon Sound, pe care-l găsiți aici și trupa electro, formată din 3 membri și restrânsă sub numele Ok Corral

Dacă nu ați făcut-o, încă mai puteți achiziționa bilete, în valoare de 40 de lei, intrarea în Grădina Botanică având plată separată de 5 lei. Pagina de facebook vă stă la dispoziție. 

P.S. Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.