Sărci

ne amintim de copilărie - Bătaie cu apă în Herăstrău

Expirate
08 Iunie 2016 ⋅
Ala

Când? 19 Iunie între 17:00 - 20:00

Unde? Parcul Herăstrău

 

Vă aduceți aminte de vacanțele acelea de vară când ne strângeam toți copiii și luam toate sticlele pe care le găseam în casă, le găuream dopurile și începeam să ne stropim între noi? Atunci era distracția cea mai mare.

Nu-i așa că vă e dor? Pentru că a început perioada de vară, iar căldura vine încet-încet, în Parcul Herăstrău vă așteaptă o răcoreală bine venită, la bătaia cu apă de sâmbătă 19 iunie, între orele 17:00 și 20:00.

Așa că, înarmați cu ce aveți sau găsiți la îndemână (pistoale, baloane, pungi cu apă, canistre, sticle etc.), puteți participa și voi cu cea mai mare încredere la această activitate și astfel, să vă aduceți aminnte de clipele copilăriei. Pe pagina de facebook urmează să fie anunțat exact punctul de întâlnire, dar și dacă e cazul să aducem noi ustensilele sau le găsim la fața locului și trecem direct la treabă.

Așadar, puteți să o considerați ca o ploaie mai specială ce va veni din toate direcțiile și vă va uda din cap până-n picioare. Cel mai bine ar fi să vă îmbrăcați comod și să aduceți cu voi buna dispoziție pentru câteva momente de nebunie. Lăsați-vă purtați de copilul din voi și dați drumul la apă!