Sărci

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte by ShortsUP - ediția 8

Expirate
12 Iunie 2016 ⋅

Perioada: noaptea de 2 spre 3 iulie, 2016, Ora 20:00 – 05:00

Locația: Pavilionul Central, Romexpo, București

Intrare: bilet (Eventbook, Eventim, Myticket)

 

Noaptea de 2 iulie are onoarea de a fi pregătită pentru întâlnirea voastră cu scurtmetrajele premiate la Festivalurile de Film de la Oscar, Berlin, Bafta și Clermond-Ferrand. O noapte în care proiectele îndrăznețe de artă video nu vor întârzia să își facă intrarea la un maraton cinematografic de excepție.

Sunteți așteptați să vă alăturați aventurii ce va începe pe data de 2 Iulie, de la ora 20:00, aventură ce va avea o durată de 6 ore și care se va desfășura sub cupola Pavilionului Central Romexpo, din București. Mai mult decât atât, spectacolul cinematografic și cel de artă multimedia vor putea fi urmărite live atât în Brașov, Cluj și Timișoara, totul luând forma unui eveniment satelit. De asemenea, pe lângă surprizele vizuale veți avea parte și de surprize gustative.

Invitatul special al nopții este artistul hip-hop DOC (Vlad Munteanu) care, la miezul nopții, va încinge atmosfera cu un stand-up comedy inspirat din poveștile scurtmetrajelor. De asemenea, va avea loc și o premieră la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte prin instalația foto-video ”Night Time in Bucharest”, bazată pe lucrările fotografului Adi Tudose și inspirată de personajele enigmatice ce populează Bucureștiului pe timp de noapte.

Biletele s-au pus în vânzare începând cu 8 iunie la prețul de 30 de lei, preț valabil până pe 21 Iunie, perioadă Early Bird. Între 21 iunie și 2 iulie (perioada Pre-Sale) prețul va fi de 35 de lei iar la 40 de lei dacă îl procurați în ziua evenimentului, de la fața locului, însă în limita locurilor disponibile. Rețelele MyTicket, Eventbook, precum și Eventim vă stau la dispoziție în procurarea biletelor.

Mai multe informații pe www.shortsup.ro, dar și pe pagina eventului care are grijă să vă și găzduiască.