Sărci

Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy

Expirate
30 Iunie 2016 ⋅

Perioada: Vineri 22 Iulie, Ora 21:00

Locul: Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR, Ieșire Gura de metrou Titan)

Participare: înscriere pe site-ul RUNFEST cu taxă

 

Un nou eveniment urban se anunță a fi gata scos de la cuptor! Serile de vară sunt perfecte pentru o plimbare sub cerul liber, în natură, chiar dacă ne referim la natura din mijlocul unui oraș capitală, precum Bucureștiul. Există întotdeauna un mod de a te destinde și, de ce nu, de a face și ceva mișcare. Distracția ce însoțește această inițiativă vine ca un bonus.

Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy vă propune o întâlnire exact așa cum îi spune și numele, după ora 21, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, IOR (Titan) pentru o cursă competitivă, în care noaptea va fi de partea culorilor fosforescente și a distracției pe ritmurile hiturilor verii.

Înscrierile se fac pană pe 19 Iulie, pe pagina oficială RUNFEST, de unde puteți afla și mai multe informații, contra unei taxe plătite în funcție de vârsta și de perioada în care faceți înscrierea, taxă în care intră un pachet de concurs, ce conține un tricou fosforescent și multe asemenea accesorii, pentru ca experiența să fie cu atât mai memorabilă. De asemenea, participanții trebuie să aibă un cont pe platforma RUNFEST pe care-l creați gratuit.

Traseul este împărțit într-un traseu scurt de 6 km sau unul standard de 9.5 km. Concurenții se vor putea pregătii pentru începerea cursei în pași de samba alături de membrii Balasa Percussion Group. În plus, evenimentul oferă și posibilitatea imortalizării serii cu poze la Photo Corner sau prin desene fosforescente, ce vor completa ținuta.

Vârsta minimă de participare este de 10 ani, iar participanții pot fi chiar și amatori. Organizator este MPG. Mai multe informații găsiți și pe pagina de facebook a eventului, iar pentru detalii despre alte evenimente marca RUNFEST, puteți accesa pagina lor.