Sărci

Curs de Design Vestimentar pentru iniţiaţi!

Expirate
04 Iulie 2016 ⋅
Ala

Când? 11 Iulie 2016, între 19:00-21:00 – 15 Iulie 2016

Unde? Art & Hobby Studio (Str Povernei, nr 11-13, et 2, ap 6, 030592 București)

Înscriere: cu plată, pe site 

 

Se spune că oricând e bine să înveţi ceva nou, să-ţi găseşti un alt hobby. De ce nu design vestimentar? Care sunt proporţiile corecte, cum să asortezi culorile astfel încât să fie plăcute privirii sunt câteva din micile trucuri pe care nu strică nimănui să le aibă într-unul din sertăraşele minţii sale.

Cu această oportunitate vin cei de la Art & Hobby Studio, care vă propun celor ce-şi doresc iniţierea în arta vestimentară, câteva întâlniri împreună, începând de luni, 11 Iulie 2016, de la ora 19:00, la sediul lor de pe Strada Povernei, nr. 11-13.

Sunteţi aşteptaţi să aflaţi legătura optimă dintre siluetă şi stil, să descoperiţi secretele ce stau la baza modei, să vă jucaţi cu diverse materiale textile studiind cromatica şi compoziţia. Mai mult, veţi avea ocazia să realizaţi chiar voi crochiuri, schiţe şi colaje, veţi studia imagini, totul pentru a ajunge la scopul final, acela de a creea, cu ajutorul tuturor informaţiilor învăţate, cele mai inovative propuneri vestimentare.

Cursul îşi propune 6 întâlniri (câte una în fiecare zi de luni), fiecare având o temă şi o structură aparte:
şedinţa 1 – proporţiile corpul uman şi anatomie
şedinţa 2 – crochiul de modă
şedinţa 3 – stilurile vestimentare
şedinţa 4 – „sketch your own idea”
şedinţa 5 – culoare şi imprimeuri
şedinţa 6 – „propunem ţinute cu stil”

Varsta minima: 14 ani
Pret: 350 lei (include toate materialele necesare).

Pentru a putea beneficia de acest curs, se plăteşte o taxă de 350 lei ce include toate materialele necesare (înscriere aici) şi trebuie să ai buletin (vârsta minimă de 14 ani).

Pagina de Facebook aici.