Sărci

Bucharest International Air Show (BIAS 2016)

Expirate
12 Iulie 2016 ⋅
Ala

Când? Sâmbătă, 30 Iulie 2016, ora 09:00

Unde? Aeroport Băneasa, Bucureşti

 

O altă ediţie a celui mai aşteptat eveniment aerian va avea loc la sfârşitul acestei luni. Bucharest International Air Show (BIAS 2016) vă aşteaptă pe toţi la un spectacol incredibil al celor mai bune echipe de piloţi, pe 30 Iulie 2016, la Aeroportul Internaţional „Aurel Vlaicu” Băneasa, din Bucureşti

Încă de dimineaţă, însă nu chiar cu noaptea în cap, ci de la ora 09:00 vor începe manifestaţiile pe cerul liber, să sperăm senin şi cu o vreme rezonabil de caldă, şi vor ţine până spre înserat când luminile şi culorile îşi vor începe joaca pe cerul înstelat. Sunteţi aşteptaţi însă mai devreme de ora 09:00, chiar de la ora 08:00, pentru ca accesul să vă fie cât mai uşor.

Se anunţă o ediţie de forţă anul acesta, cu unele dintre cele mai puternice aeronave. Nu vor lipsi deci echiepele de la Aeroclubul României şi Hawks of Romania, Jurgis Kairys şi Iacării Acrobaţi. Vor avea loc diverse acrobaţii aeriene, salturi ale paraşutiştilor şi alte exerciţii la fel de spectaculoase, plus câteva surprize.

  

Aşa cum mărturisesc, programul este pur orientativ şi poate suferi modificări. De asemenea, activităţile se desfăşoară pe durata întregii zile, fără pauze, astfel că vă puteţi bucura de spectacol la orice oră. Intrarea este liberă!

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (Bucharest Airports), iar Aeronews.ro va fi partener al airshow-ului şi în acest an. 

Pregătiţă-vă să fiţi surprinşi!

 

Pentru alte informaţii, intraţi pe pagina de Facebook a evenimentului.