Sărci

Cinci zile Cartea (vine) la metrou

Expirate
16 Iulie 2016 ⋅

Perioada: 18-22 Iulie 2016, Orele 9:00 – 11:00

Locul: Magistrala 2, Pipera – Berceni – Pipera

 

Cu siguranță vedeți oameni în jurul vostru ținând o carte în mână, absorbiți de cele mai multe ori de acțiunea ce se derulează sub privirile lor, prin scris. În metrou se întâmplă destul de des acest lucru, fie că sunteți printre cei care aveți cartea în mână sau printre cei care aruncați din când în când câte un ochi la vecinul din stânga sau din dreapta. Cu alte cuvinte, timpul redus din perioada în care ne aflăm, secolul vitezei cum îl numim cu toții, ne-a determinant rând pe rând să găsim soluții pentru unele dintre hobby-urile noastre, iar cititul la metrou este din ce în ce mai practicat. 

Prin urmare, Editura Litera, împreună cu Metrorex vine cu prima ediție a campaniei ce încurajează cititul la metrou, după cum și numele, Cartea la metrou. Săptămâna care vine, între 18 și 22 Iulie, sunteți așteptați să vă aduceți cartea de citit, dacă drumul vostru se întâmplă să fie pe Magistrala 2, Pipera – Berceni și Berceni – Pipera, între orele 9:00 și 11:00 dimineața. Veți avea surpriza plăcută de a primi o carte gratis în cazul în care sunteți surprinși citind. Ce poate fi mai frumos de atât.

Colecțiile de cărți selectate pentru această campanie sunt unele dintre cele mai consacrate ale editurii Litera, de la Clasici moderni, Clasici contemporani, la Agatha Christie, cărțile Nobel, Buzz Books și cele din Biblioteca pentru toți.

Nimic de spus în plus, vă încurajăm și noi să citiți cât mai des, mai ales săptămâna care vine, așa că Atenție se închid ușile și se deschid cărțile!