Sărci

BikeFest 2016 vine cu a 6-a ediţie

Expirate
18 August 2016 ⋅

 

Perioada: 3 – 4 septembrie 2016, Ora 9:00

Locul: Parcul Izvor, Bucureşti

Acces: prin înscriere, având şi o bicicletă la dispoziţie (personală sau închiriată de la I’Velo)

Profităm în continuare de vremea de început de septembrie şi ne menţinem în formă pedalând pe bicicletă cu BikeFest.

Parcul Izvor va fi pregătit să primească în vizită bicicliştii gata să transforme două zile obişnuite în unele pline cu experienţe de neuitat cu festivalul BikeFest. Întâlnirea va avea loc în zilele de 3 şi 4 Septembrie, începând cu ora 9.00 în interiorul parcului.

BikeFest, cel mai mare festival urban dedicat bicicliştilor, având sprijinul şi experienţa celor de la Prima Evadare, are în partitură 2 super curse, una pentru biciclete MTB (MTB Race, organizată în curtea Palatului Parlamentului) sau o cursieră, cealalată Road Race, la care eşti liber să te înscrii, indiferent dacă doar la una sau chiar la ambele.

Şi cum întotdeauna este bine să dai o mână de ajutor copiilor, iată că în cele 2 zile de festival, la 20 de biciclişti se va dona, prin intermediul Green Revolution, câte o bicicletă pentru ca drumul între şcoală şi casă să-l poată parcurge mai uşor. Dacă ştii 19 prieteni, cu atât mai bine.

De asemenea, Speed Race, cea mai rapidă competiţie şi Doi pe bicicletă, cea mai amuzantă competiţie dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei sunt alte două curse care merită experienţa. Printre concursuri, premii şi tombole, instructaj din partea World Class cu maraton de cycling şi aerobic, expoziţie de biciclete şi multe alte surprize, muzica este nelipsită, trupe cunoscute asigurând o atmosferă antrenantă pentru biciclişţi. 

Participarea la concursurile din cadrul festivalului este condiţionată de o înscriere prealabilă, fie cu bicicleta personală, de orice tip ar fi ea, fie închiriată prin I’Velo. Urmăriţi pagina de facebook pentru a fi pe fază în momentul când se va da startul înscrierilor.  

Aveţi, de asemenea, şi site-ul la îndemână. http://bikefestromania.ro/

Nu pierdeţi cea de-a 6-a ediţie a festivalului de anul acesta!