Sărci

Concert al trupei coreene MyName în premieră în România!

Expirate
18 August 2016 ⋅
Ala

 

Data: 4 Septembrie 2016, ora 18:00

Locul: Palatul Național al Copiilor

Intrare: cu bilet

 

Vă place muzica coreeană? Mie, una, la nebunie! Și când am dat de acest superb eveniment, m-au ars gheruțele și nu am putut să nu scriu despre el! Este vorba despre concertul celei mai apreciate formații coreene de k-pop, pe numele său, MyName, ce va avea loc în premieră la noi, pe 4 Septembrie 2016, la Palatul Național al Copiilor din București.

Fani ai formației sau pasionați ai acestui gen de muzică, mai aveți o șansă să asistați la acest concert inedit și plin de culoare și să vă bucurați de o seară de muzică pe placul vostru. Concertul este unul dintre multele concerte din cadrul Turneului din Europa al celor de la MyName, turnul intitulat MYNAME with MYGIRL, ce ajunge și în capitala țării noastre.

Mai sunt doar câteva locuri la concert, așa că profitați! Biletele au prețuri între 100 și 300 lei și se pot găsi pe http://www.blt.ro/ (rezervare și plată ramburs) sau pe http://www.kpop-music.ro/ (plata cu card).

Biletele se găsesc în următoarele forme:
VIP ticket – 300 lei (Meet and Greet – high touch şi poză cu MYNAME + scaune în faţa scenei)
Poster signed – 150 lei (poster semnat de MYNAME)
Regular Ticket – 100 lei

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Culturală Mall4Art și Asociația Interculturală Româno-Coreeană.

Pentru cine nu știe, formația MyName s-a format în anul 2011 și îi are în componență pe: GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ și ChaeJin, debutând în octombrie 2011 cu single-ul ”Message”. În următorul an, ei au scos primul lor album, ”Hello and Goodbye” și tot atunci au avut deschiderea în Japonia, urmând să dea și alte concerte în această țară.

Și ei nu s-au oprit aici, au scos al doilea album în Coreea, care se numește „Too Very So Much” iar în Japonia se numește „Without You”, cu single-ul ”Stop the Time” în prefață.

Vă las o mostră a trupei MyName, piesa Message: