Sărci

Festivalul de film Anonimul 2014

Expirate
30 Iulie 2014 ⋅

Data: 12-17 august

Locul: București

Intrare: Liberă

Festivalul Anonimul se va organiza în București anul acesta deoarece satul de vacanță Delfinul din Sfântu Gheorghe („gazda” obișnuită a acestui eveniment) este în renovare. Evident, ghinionul unora poate fi norocul altora.

Așadar, dragi bucureșteni, dacă faceți parte din categoria împătimiților de filme și nu vă place să le vedeți în casă sau v-ați plictisit de cinematograful preferat, acum aveți ocazia să „ieșiți de la naftalină”. Acest eveniment își propune să recreeze atmosfera din Deltă și ideea de a te îndepărta de „betoanele urbane”.

Cu această ocazie veți putea participa la proiecții de filme, la workshop-uri și la discuții pe teme specifice si de interes.

Programul festivalului va conține panorama internaționala (filme premiate la alte festivaluri importante din 2014, omagii, retrospective), secțiunea OFF românesc, program competițional - cu secțiunile de lungmetraj, scurtmetraj ficțiune si scurtmetraj animație.

Trofeul Festivalului Anonimul (da, exisă și un astfel de trofeu), precum și celelalte premii vor fi acordate, ca și pana acum, pe baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival.