Sărci

Primul concert R.O.A. din 2015: sâmbătă, în Club Fabrica!

Expirate
05 Februarie 2015 ⋅

     Clubul Fabrica are onoarea de a găzdui primul concert ROA (Rise Of Artificial) din 2015, sâmbătă, 7 februarie. Evenimentul reprezintă primul volum din cadrul BASS Music și începe la ora 21. Pe lângă voi, trupa îi mai are ca invitați și pe Not So Common Dj - nscdj şi UNU’, cu un DJ Set. 

 

     Iată câteva lucruri despre ROA

  1. este un proiect apărut în noiembrie 2010, înfiinţat de Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard), ex-Şuie Paparude (în perioada 2003-2009). Ulterior (din mai 2011) li s-a alăturat Cristin Negriuc.

  2. genul muzical abordat este EDM, adică electronic-dance music. Mai precis, aşa cum descriu băieţii pe pagina lor de Facebook: Breaks/ Indie Dance / Trap / Dubstep / Drum'N'Bass / Jungle / Hip-Hop / Trip Hop.

  3. primul lor single a fost cunoscutul Ne place, care s-a auzit prima dată pe Radio Guerrilla, apoi a fost preluat de toate radiourile, ajungând pe prima poziţie în toate topurile muzicale. Primul album ROA a fost lansat pe 25 mai 2011 şi se numeşte Artificial

  4. al doilea single - ajuns la fel de celebru ca Ne place - a fost editat în iulie 2012 şi se numeşte D-aia. Videoclipul este un colaj extras din concertele susţinute de trupă la festivaluri precum B'estfest, Solid Like Rock, Peninsula, dar şi extrem de multe alte cadre cu personaje din lumea muzicală şi media: Paraziţii, Adrian Despot, DJ Vasile, Dan Amariei, Dj Hefe, Les Elephants Bizarres, Dru Klein, Dj Gojira, Deliric 1 (C.T.C.), Marius şi George Vintilă, etc.

 

     Iar despre Not So Common Dj - nscdj sau George, pentru prieteni, știm că

  1. este un DJ din București care a debutat în 2009, fiind gazda emisiunii de muzică Electrocord, difuzată în fiecare miercuri pe Radio București.

  2. genul abordat de el: electro, breaks, dubstep, mashups, hip-hop, ghetto funk, rock, alternative, trap, techo. Influenţe diverse: Prodigy, The Cure, Kraftwerk, James Zabiela, Pink Floyd, Radiohead, New Order, Joy Division, Chemical Brothers etc. 

  3. de-a lungul timpului a pus muzică în cluburi celebre precum: Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, etc. 

 

     Prețul biletului este 20 de lei și pentru că este primul lor concert din an, băieții au spus că vor veni cu piese noi. Update-uri legate de eveniment găsiți aici.