Sărci

Ultimul weekend de vacanță, întâiul weekend de party!

Expirate
30 Septembrie 2015 ⋅

Data şi ora: 2 Oct – 4 Oct, ora 22
Locul: Club B52 (str. 11 iunie, nr 50)
Gazdele Party-ului: DJ Amon (vineri), Fane La Platane (sâmbătă)
Intrare: LIBERĂ (la distracție)

Atenție mare, studenți proaspăt reveniți în București sau aflați pentru prima oară în capitala în care lucrurile se desfășoară cu o viteză uluitoare, mereu pe fugă (boboci, stați liniștiți, e ceva normal). Se anunță cu petrecere, știți voi, muzică, oameni noi, socializare (cică și cluburile sunt pentru așa ceva).

Club B52 invită toți studenții la petrecerea neoficială de început de an universitar 2015-2016 și vă promite două gazde ce vă vor încânta cu muzică pe gusturile voastre, Dj Amon în noaptea de vineri și Fane la Platane în noaptea de sâmbătă.

Amon (pe numele întreg Alex Bogdan) este DJ, mixând pe aceleași scene cu nume celebre şi, în timpul liber, organizator de evenimente (cu compania Loud Department). Aflați mai multe despre Amon atât pe facebook (aici) cât și pe Mixcloud (site aici).

Fane la Platane este cunoscut şi ca Fane de la Partipipăl și dacă vreți să aflați mai multe despre activitatea sa muzicală, dar nu numai, îl găsiți așadar sub numele Fane la Platane pe facebook (aici) și pe Partipipăl (site aici).

Așadar și prin urmare, dragi studenți, sunteți așteptați la petrecere, fie că sunteți boboci (vă acomodați cu orașul și vă faceți poate și prieteni), fie că ați trecut deja de etapa fuzzy a primului an și v-ați și creat amintiri (poate un pic fuzzy sau nu). Enjoy it!

Pagina event aici