Sărci

Sărbătoarea SUBCARPAȚI

Expirate
19 Noiembrie 2015 ⋅

Perioada: 30 Noiembrie, Orele 21:00
Locul: Arenele Romane, București
Intrare: bilet de pe iabilet.ro 

 

Muzică electronică, hip-hop, combinată cu influențe din folclorul românesc, acestea reprezintă chintesența trupei Subcarpați care, împreună cu Fantome și Argatu, ce compun prin esența lor Culese din Cartier, vin să-și sărbătorească alături de voi aniversarea, așa cum v-au obișnuit.

Sărbătoarea Subcarpați vă dă întâlnire în București, pe 30 noiembrie, la Arenele Romane (pe Cutitul de Argint 26, în apropiere de Parcul Carol), începând cu orele 21:00, pentru un spectacol cromatic din punct de vedere muzical sau, așa cum a fost descrisă trupa în cotidianul britanic The Guardian, un “mix exploziv între vechi și nou”.  

Trupa nu va fi prezentă însă doar la București, aceasta dorind să aniverseze și Ziua Națională împreună cu voi. De aceea, pe băieți îi veți găsi și în Craiova, pe 28 Noiembrie, pe 29 Noiembrie la Brașov, iar pe 3 Decembrie vor ajunge tocmai la Cluj.

IaBilet.ro pune la dispoziție biletele pentru concertul “Sărbătoare”, la presale, în valoare de 25 lei, însă se pot procura și direct la intrare la 35 lei.

Așadar, dacă această cromatică muzicală, acest mix exploziv este ceea ce căutați, acești băieți cunoscuți ca Subcarpați sunt răspunsul vostru. Stimatul Facebook vă satisface curiozitatea pentru detalii referitoare la locații și orice alte informații.